Nybolig Tørring

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Bredgade 27
7160 Tørring
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Tørring

Nybolig Tørring er din lokale ejendomsmægler i Tørring og omegn. Uanset om du ønsker at købe eller sælge, kan du være helt sikker på, at vi engagerer os 100% i at levere en vellykket bolighandel. Hver eneste gang!

Vi har et stærkt team af lokale og veluddannede medarbejdere, som tager dig sikkert igennem et boligsalg. Vi arbejder hver dag effektivt og dedikeret på at finde den rette køber til den rette bolig. Vi er tilsammen 8 forretninger, og dermed Danmarks største Nybolig mægler. Udover Nybolig Tørring, har vi butikker i Brædstrup, Jelling, Horsens, Juelsminde, Hornsyld, samt en projektsalgsafdeling i Horsens.

Føl dig tryg ved dit boligsalg

At vælge ejendomsmægler handler i virkeligheden om mavefornemmelse. Vi ser det som vores vigtigste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde med alle vores kunder. Du skal føle dig tryg ved den mægler, som skal foretage dit boligsalg for dig. Derfor giver vi os god tid til at lytte til dine forventninger, drømme og behov, inden vi går i gang med at opfylde dem.

Med solide rødder i lokalområdet er vi godt rustet til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din ejendom eller bolig i Tørring, Ølholm, Uldum, Rask Mølle, Flemming, Vonge, Nørre Snede eller omegn kan sælges for. Vi bor og kommer nemlig selv fra området. Efterfølgende udarbejder vi en handlingsplan, der nøje beskriver hele forløbet trin for trin og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet kombineret med faglig kompetent rådgivning fra start til slut. 

Vi støtter lokalområdet

Som ejendomsmægler bør man have interesse i lokalområde. I Nybolig Tørring vil vi være med til at gøre en forskel. Ikke kun for vores kunder, men for alle borgere i Tørring og omegn. Derfor sponsorerer vi blandt andet et bredt udsnit af byernes idrætsforeninger.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen 
Nybolig Tørring

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 35061924

Til alle tider. Til alle hjem.

 • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Læs mere om Nybolig Tørring

Pengeinstitut
 • Totalkredit og Nykredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
 • Vejle Brand Forsikring
 • WIA forsikring
Andre
 • Nrgi og Strømlinet
Finansiering
 • Totalkredit pengeinstitutter og Nykredit
Forsikring
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
 • Vejle Brand Forsikring og WIA forsikring
Andre ydelser
 • Nrgi og Strømlinet
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.