Adresse

Stengade 66
3000 Helsingør

Åbningstider

Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4925 6400

Din lokale ejendomsmægler i Helsingør

Din lokale ejendomsmægler i Helsingør & Espergærde

Velkommen til Nybolig Helsingør & Espergærde.
Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, projektboliger og fritidshuse. Vores engagerede team, som alle bor i lokalområdet, tilbyder boligsalg, uforpligtende vurderinger skuffesalg, køberkartotek, køberrådgivning, ejendomsvurderinger og boligrådgivning i øvrigt. 


Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Claus Andersen, Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Certificeret Køberrådgiver: ”Jeg er selv tilflytter til Helsingør og har min daglige gang i lokalområdet. Er faldet for byen med dens nærhed til badestrande, skønne skov- og parkområder, lystbådehavn, Kronborg og ja, en ”rigtig” by med hyggelige caféer og rigt handelsliv. Jeg kunne slet ikke tænke mig at flytte væk igen. Meget stærkere argument kan ikke gives som ejendomsmægler i byen og overfor de mange købere jeg møder i min dagligdag.”

John Iversen, ”Jeg er født og opvokset i byen og glæder mig hver dag til at formidle boliger til glade og tilfredse kunder. Jeg har rejst meget, men finder altid roen, glæden og følelsen af at være hjemme, når jeg kommer hjem til Helsingør. Jeg har altid nydt det liv og den kulturelle alsidighed, der findes i byen, de små unikke gader og stræder, de mange cafeer og restauranter, de mange tilbud der findes lige uden for døren i form af skov, strand og kulturelle seværdigheder og jeg nyder hver dag at vise mine børn den verden af uendelige muligheder og tilbud, som man i mine øjne aldrig kan få nok af.”

Søren Lebeck, Ejendomsmægler og Vurderingskonsulent for Totalkredit: Jeg har arbejdet med køb/salg og vurdering af boliger i Nordsjælland siden 2004 og de seneste år udelukkende som vurderingskonsulent for Totalkredit. Jeg dækker til dagligt området fra Helsingør i nord, Holte i syd og Hillerød i vest, hvilket gør jeg efterhånden kender hver en krog i Nordsjælland. Jeg bor naturligvis selv i det grønne nord med min familie.”

Camilla Rasmussen, Salgstrainee: ”Jeg er født og opvokset I Helsingør og Snekkersten.  Jeg elsker at bo i Helsingør og på trods af jeg har flyttet rundt, er jeg altid vendt tilbage til Helsingør. Jeg nyder byen fordi den har lidt af det hele – en dejlig by med masser af mennesker, hvor der er plads til alle.”

Liselotte Nørgaard, Sagskoordinator, Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver med Tryghedsmærke: ”Jeg har beskæftiget mig med ejendomshandler i 25 år og elsker at arbejde i mæglerbranchen. Jeg sørger for alt det administrative før, under og efter et salg. Det vigtigste for mig er at give sælger og køber en tryg og god oplevelse i forbindelse med handlen. Vi samler på tilfredse kunder.”

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32628036

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Totalkreditpengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige & Willis Forsikringsservice I/S
  Andre:
 • E-soft

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit samt Nykredit Bank
  Forsikring:
 • Gjensidige & Willis Forsikringsservice I/S
  Annoncering:
 • Samtlige annonceringsmedier

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.