Nybolig Ebeltoft

Jeppesen og Sørensen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jernbanegade 33
8400 Ebeltoft
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Ebeltoft og på Mols


Din lokale fritidshusekspert og boligekspert i Ebeltoft og på Mols

Hos Nybolig Jeppesen & Sørensen har vi mere end 28 års erfaring med salg af alle slags ejendomme. Vi har kun én ting for øje, og det er, at servicere DIG! Vi bruger alle vores kræfter på at finde den højst opnåelige pris og den helt rette køber til din ejendom - samtidig med at vi guider dig trygt igennem processen!

Sidste år havde Jeppesen og Sørensens forretninger hele 495 handler hvilket gør os til den markant mest sælgende ejendomsmægler på Djursland og i Skødstrup. Vi kan også gøre en forskel for dig!

Vi er mange og med en vifte af dygtige, veluddannede medarbejdere, fordelt ud over hele 9 Jeppesen & Sørensen forretninger på Djursland og i Skødstrup, er vi dén mæglerkæde med størst dækning i vores lokalområder.

Når du sætter til salg hos os, bakkes dit boligsalg 100% op af vores 9 forretninger.

Vi er så lokale, at vi selv bor i Ebeltoft og på Djursland!

De fleste af vores medarbejdere er bosat i lokalområdet hvor de arbejder. Vi har derfor et kæmpe, indgående lokalkendskab, naturligvis til boligmarkedet, men også mht. netværk, muligheder og aktiviteter. Du kender os måske fra dit lokale bybillede.

Fritidshusekspert

Fritidsboliger er vores speciale. Sidste år (25/6 2020 – 25/6 2021), solgte Jeppesen og Sørensens forretning i Ebeltoft hele 198 fritidshuse. Det gør os til den KLART mest sælgende mægler af fritidshuse i Ebeltoft og på Mols, og svarer til næsten dobbelt så mange som den næst-mest-sælgende ejendomsforretning i området.

Vi sælger alt fra fritidsgrunde, over små og store, hyggelige sommerhuse, til liebhaveri med panoramaudsigt.

Mennesker gør en forskel

Den personlige kontakt er vigtig, og fornemmelsen i maven skal være rigtig inden en aftale indgås. Vi gør alt for at tiltrække, uddanne og beholde de allerbedste medarbejdere, der kan give dig det mest optimale forløb.

Hos os har du altid en primær kontaktperson, som håndterer din handel. Den helt rigtige person på opgaven er vigtig for at du kan få en tryg handel, uden bekymringer og tvivl.

Med udgangspunkt i dine ønsker lægger vi en salgsplan, så du på forhånd, kender hele salgsprocessen og er tryg i dit forløb.

Vi kombinerer vores store kendskab til det lokale boligmarked med vores enorme kundekartotek og dertil lægger vi en stor samlet salgsindsats i alle vores forretninger - med markedets bedste markedsførings-værktøj, et digitalt markedsføringssystem, der skræddersyr en online kampagne til din bolig som bliver vist der, hvor dine købere kommer - alt sammen for at sikre dig den bedst mulige pris på markedet indenfor den ønskede salgsperiode.

Hos Nybolig Jeppesen & Sørensen får du altid:

  • Den mest sælgende ejendomsmægler på Djursland og i Skødstrup*
  • I alt 31 dygtige, veluddannede og servicemindede medarbejdere der arbejder for DIG
  • Vi har en gennemsnitlig sælgertilfredshed på over 9, på en skala fra 1-10.
  • 9 forretningers effektivitet – kun 1 salær
  • Kæmpe lokalt køberkartotek
  • En gratis og uforpligtende salgsvurdering
  • Markedets bedste online markedsføring SmartSalg (fås kun hos Nybolig) med mulighed for fokuseret annoncering – fx mod Aarhus - se mere her
  • Fælles køberkartotek med alle øvrige Nybolig forretninger i Aarhus og omegn - giver kontakt til flere købere

Vi kan hjælpe dig uanset boligtypen

Vi arbejder med handel af alle boligtyper, så skal du sælge din villa, dit sommerhus, fritidshus, liebhaveri, rækkehus, lejlighed, andelsbolig, landbrug, fritidsgrund eller helårsgrund, er vi klar til opgaven.

Hos Nybolig Jeppesen & Sørensen Ebeltoft dækker vi hele Ebeltoft og omegn – Tved, Grønfeld, Kongsgårde, Boeslum, Begtrup Vig, Fuglsø, Femmøller, Hyllested, Dråby, Knebel, Helgenæs, Skødshoved, Vrinners, Balle, Syddjurs og Mols.

Kom hurtigt i gang med dit boligsalg, bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering her på siden.
Kontakt os på 8400@nybolig.dk, tlf. 8634 2111 eller kom forbi os i butikken på Jernbanegade 33.

Du finder Jeppesen & Sørensens forretninger i Ebeltoft, Grenaa, Rønde, Skødstrup/Løgten, Hornslet, Ryomgård, Auning, Ørsted og Fjellerup.

Med venlig hilsen
Claus Jeppesen & Mikael Lykke Sørensen 
Indehavere

Læs mere om Nybolig Jeppesen & Sørensen her

*jf. Boligsiden, Find Mægler, Alle Boligtyper, Norddjurs, Syddjurs og 8541 16.08.2021-16.08.2022

**jf. Boligsiden, Find Mægler, Fritidsboliger 16.08.2021 - 16.08.2022

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 20170638

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.