Nybolig Esbjerg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Strandbygade 26
6700 Esbjerg
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Esbjerg

Når du står over for en bolighandel, skal det føles rigtigt – både på bundlinjen og i maven. Derfor er det vigtigt, at du som kunde på forhånd har gjort dig klar, hvilke forventninger du har til din ejendomsmægler. Vi forventer, at du stiller høje krav til os, og hos Nybolig Esbjerg sørger vi straks for et uforpligtende møde med din personlige mægler.

Vi har stort kendskab til boligmarkedet i Esbjerg, og derfor er vi i stand til at give dig kompetent rådgivning, der passer til netop dine ønsker og behov. Få hjælp til at finde din drømmebolig allerede i dag. Vi hjælper dig med at finde den bolig, der passer præcist til dine behov, og vi dækker både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og andelsboliger.

Uanset om du skal købe eller sælge, er det Esbjergs fantastiske atmosfære, der gør forskellen – den mærkes i alt fra den historiske Esbjerg Havn til det pulserende byliv eller skulpturen Mennesket ved Havet, der skuer ud over Indsejlingen.

Tryghed ved køb og salg

Vælger du os som din ejendomsmægler, vil vi straks sørge for, at du føler dig tryg ved din kommende handel – uanset om du skal købe eller sælge. Vores ejendomsmæglere i Esbjerg har mange års erfaring, og vi ved præcis, hvad der skal til for skabe tryghed om din bolighandel. Vi lader vores høje kundetilfredshed fører ordet. 

En personlig handlingsplan for din bolig

Hos Nybolig Esbjerg lægger vi et stort arbejde i at skræddersy en personlig handlingsplan for dig. Dernæst laver vi en detaljeret markedsføringsplan for dit boligsalg, så du altid har et klart overblik over vores aftaler, markedsføring og dit salgsforløb.

Vores andre fordele:

  • Lokale mæglere
  • Løbende opfølgning og statusmøder
  • Konkurrencedygtig pris
  • Gratis salgsvurdering
  • Køberrådgivning

Køberrådgivning

Vi kan også hjælpe dig godt videre, hvis du står foran et boligkøb. Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Vælger du at benytte os som køberrådgiver, bliver vi din personlige rådgiver i købsfasen, og her tilbyder vi i grundpakken et introduktionsmøde, hjælp til prisvurdering, juridisk dokumentgennemgang, udarbejdelse af skøde- og refusionsopgørelse samt mulighed for flytteforsikring. 

Har du selv fundet din bolig, så hjælper dig også gerne med papirarbejdet hertil.

Uanset om du skal købe eller sælge er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om din bolighandel. Kontakt os, hvis du ønsker en gratis salgsvurdering, eller hvis du ønsker at vide mere. Du kan kontakte os på tlf. 75 45 40 45 eller besøge vores forretning på Strandbygade 26.

Vi glæder os til at møde dig.

Med venlig hilsen
Jan L. Madsen og Torben Brun
Indehavere og ejendomsmæglere, MDE

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 34007772

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.