Nybolig Gråsten

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Nygade 11, st.
6300 Gråsten
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:

Din lokale og internationale ejendomsmægler i Gråsten

Besøg butikken på Nygade 11, lige i centrum af byen, og få en snak om dit boligsalg eller køb. Der er gode parkeringsmuligheder lige foran og bag forretningen.

Forretningen er etableret i 2018 som en afdeling under Nybolig Padborg. 

Daglig leder i forretningen er ejendomsmægler Anders Dyrgaard, der er lokalt forankret i området. Indehavere er ejendomsmægler Lena Schmüser og ejendomsmægler Ole Jepsen, der har daglig gang i både Gråsten og Padborg, hvor der desuden er backup fra kunderådgiver Inger S. Jørgensen.

Vi er et erfarent team af ejendomsmæglere og sagsbehandlere, der sætter en ære i at både køber og sælger får en god oplevelse i forbindelse med køb og salg af boligen. Hos os kan man regne med ”full-service” hele vejen. 

Vi markedsfører os bredt i området på trykte og digitale medier, og har derudover stor ekspertise i salg til EU borgere – specielt tyske kunder. Gennem annoncering på den tyske internetportal www.immobilienscout.de  handler vi et stort antal ejendomme til tyske købere, ikke blot fra nærområdet i Flensborg, men også fra storbyerne Berlin, Hamborg og Frankfurt. Lena Schmüser har tysk som modersmål og har tidligere arbejdet som ejendomsmægler i Tyskland, hvilket giver køberne tryghed og stor forståelse for hele forløbet i en ejendomshandel i Danmark. Vi har den direkte kontakt til køberne!

Vi glæder os til at møde dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 38324586

Læs mere om Nybolig Gråsten

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og nogle pengeinstitutter tilsluttet Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Nykredit Forsikring A/S og Gjensidige
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og nogle pengeinstitutter tilsluttet Totalkredit
Forsikring
  • Nykredit Forsikring A/S og Gjensidige
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.