Nybolig Guderup

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vestergade 13
6430 Nordborg
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Guderup

Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkel kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret. Vi hjælper såvel sælgere som købere, når de ønsker at skifte bolig. Hvad enten det er villa, ejerlejlighed, rækkehus eller sommerhus, står vi klar til at hjælpe. Indehaver af forretningen er Ole Bredgaard.

En handlingsplan for salget

Fra start til slut får du, som køber eller sælger, hos Nybolig Guderup en erfaren og engageret mægler, der følger alle faser af din bolighandel til dørs. Vi har et godt lokalkendskab og kan på basis heraf sætte den helt rigtige pris på din bolig. Du får desuden udarbejdet din egen handlingsplan for dit boligsalg, som i detaljer beskriver forløbet og hvilke tiltag, vi mener skal til for at sælge din bolig.

Stærke samarbejdspartnere

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Codan forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Du er altid velkommen i forretningen til en uforpligtende snak om boliger, boligmarkedet eller boligøkonomi.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33980051

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.