Nybolig Ringkøbing

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Enghavevej 18
6950 Ringkøbing
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Ringkøbing, Hvide Sande og Søndervig

Siden sidst i 90´erne har vi solgt ejendomme i Vestjylland, der dækker områder som Ringkøbing, Hvide Sande, Søndervig, Lem, Hee, Tim og omegn. Dette sammenholdt med at vi er opvokset og lever i disse områder, gør at vi kender dem som vores egen bukselomme. For os er det derfor helt naturligt – og ret interessant – at sælge ejendomme her og hjælpe dig med at finde den rigtige køber til den rigtige pris. 

Høj service, kundetilfredshed, troværdighed samt effektivitet synes vi er en selvfølge i forbindelse med enhver bolighandel, og derfor er det nogle af nøgleordene, som vores mæglerforretning lever efter hver dag. Hos os får du netop en professionel og individuel rådgivning fra start til slut. Vi ved, hvad det vil sige at sælge familiens hjem, sommerhus m.v., og vi lytter til dine forventninger og ønsker. 

Vores ekspertise dækker en bred vifte af ejendomstyper, herunder salg af villaer, sommerhuse, fritidshuse, liebhaverboliger, nedlagte landbrug, landejendomme, ejerlejligheder, andelsboliger, grunde, mindre erhverv og projekter i Ringkøbing, Søndervig, Lem, Tim, Hvide Sande og omegn.  

Kontakt os

Men nok om os. Nu er det jo dig som kunde det hele handler om. Vi lytter til dig, fordi dine ønsker er vores prioritet. Uanset om du overvejer et køb eller salg af bolig, står vores ejendomsmæglere klar til at give dig den bedste rådgivning. 

Ring eller mail til os allerede i dag på 9732 4344 / 6950@nybolig.dk 

Besøg vores centrale butiksudstilling i Søndervig, åbent 365 dage om året kl. 09.00-21.00

Badevej 11C, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Vestkystens stolthed, marehalm og skum over klitterne

Det synes vi blot er nogle af de ord der betegner den helt specielle og ret unikke vestkyst, hvor vi er specialister i salg af sommerhuse i områderne Bjerregaard, Skodbjerge, Haurvig, Årgab, Hvide Sande, Nr. Lyngvig, Klegod, Søndervig samt Houvig og Lodbjerg Hede. Gennem vores efterhånden mangeårige kendskab til pågældende områder, har vi fingeren på pulsen i forhold pris, beliggenhed m.v. og kan derfor give en god og seriøs rådgivning, når du vælger os til at hjælpe dig med at sælge dit sommerhus.

5 forretninger - 1 salær

Nybolig Ringkøbing har sammen med Nybolig Nr. Nebel, Nybolig Videbæk, Nybolig Skjern og Nybolig Tarm fem centralt placerede forretninger. Sammen dækker vi således hele området omkring Ringkøbing Fjord, langs kysten fra Henne i sydtil Houvig i nord. Derfor er vi et naturligt valg af ejendomsmægler i vores skønne område.
 

Samarbejde

Nybolig Ringkøbing er en del af Nybolig-kæden og indgår i et landsdækkende samarbejde med mere end 200 forretninger rundt om i landet, som du kan trække på, hvis du f.eks. søger ny bolig andre steder i landet.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32195091

Læs mere om Nybolig Ringkøbing

Pengeinstitut
  • Nykredit/Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Codan
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.