Nybolig Hvidovre

Alexander Holm

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hvidovre Torv 1
2650 Hvidovre
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Telefonen er åben 8-22 alle ugens dage

Din lokale ejendomsmægler i Hvidovre

Hos Nybolig Hvidovre har kundetilfredshed højeste prioritet. Du skal have en tryg og effektiv oplevelse med din bolighandel. Hos os får du en ejendomsmægler i Hvidovre, der går højt op i troværdighed og lokalt kendskab. Denne indstilling har ledt til, at Nybolig Hvidovre er den mest sælgende mæglerforretning i Hvidovre for 9. år i træk

Mæglere med et stærkt tilhørsforhold 

Vores mæglere har et enormt stærkt tilhørsforhold til byen. Indehaver, Alexander Holm, har eksempelvis været en del af Nybolig Hvidovre siden 2016 og er selv bosat i Hvidovre med sin familie. Den stærke personlige forbindelse til Hvidovre sikrer dig ikke bare en dygtig mægler, men også værdifuld indsigt og et stort netværk i lokalområdet. Og det er guld værd, når du skal sælge eller købe en bolig.

Vores salgseksperter og ejendomsmæglere i Hvidovre kan sælge din bolig hurtigst muligt til en fornuftig pris for området. Kom forbi Hvidovre Torv eller kontakt vores erfarne team af mæglere, som med glæde kan hjælpe dig med at forhandle pris eller underskrive købsaftale.

Få en god start med en salgsvurdering i Hvidovre

Hvis du gerne vil sælge dit hus, bør du starte med en boligvurdering. Vores erfarne mæglere giver dig et realistisk bud på, hvor meget din bolig kan sælges for lige nu. Helt gratis og uforpligtende. Læs mere om eller bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 

Få et skræddersyet boligsalg hos vores ejendomsmæglere

Hos Nybolig Hvidovre har vi flere værktøjer, der kan øge salgspotentialet, hvad enten du har hus, rækkehus, villa, bolig eller lejlighed til salg i Hvidovre. Vi skræddersyr en plan for lige præcis din bolig – og er med dig hele vejen i salgsprocessen, så det bliver til en god og tryg oplevelse.

  • Sætter du din bolig til salg hos vores mæglere, vil den først blive placeret i Nyboligs køberkartotek. Her vil relevante og købeklare boligsøgende få vist din bolig, inden den offentliggøres på boligportalerne. Måske befinder den helt rigtige køber sig allerede i vores kartotek. 
  • Derudover vil din bolig også blive sat til salg på nybolig.dk, der har over 6 mio. besøgende hver måned.
  • Vi har desuden mulighed for at markedsføre på sociale medier, så din bolig kan blive vist for flere personer. Du kan læse mere om Smartsalg her.
  • Det er også muligt at få dit hjem til at fremstå ekstra lækkert og attraktivt på billeder og til fremvisninger med boligstyling. Vores stylister sørger for indretning eller små forbedringer, der får din bolig til at fremstå mere indbydende og salgsklar til boligannoncerne.
  • Du kan også benytte Nybolig Visual. Her er der mulighed for at visualisere renoveringsmuligheder med før- og potentielle efterbilleder af boligen. Det kan være nyt køkken, nyt badeværelse, nyt tag eller noget helt andet. 

Kvalificeret køberrådgivning i Hvidovre

Er du boligsøgende? Vi ved, at det kan være svært at finde den helt rigtige bolig. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med - lige meget om du ønsker at købe et større hus i Hvidovre eller en lille lejlighed. Når du benytter vores køberrådgivning danner du alliance med vores dygtige og lokale mæglere i Hvidovre. Du vælger selv, om du ønsker rådgivning til dele af købsprocessen eller hele boligskøbsprocessen. Vi giver dig den professionelle sparring, du efterspørger:

  • BoligStand: Vi foretager en byggeteknisk gennemgang af tilstandsrapport og renoveringsmuligheder
  • BoligForhandling: Vi giver dig strategisk sparring til bud og prisforhandling
  • BoligKøb: Du får en juridisk gennemgang, samt sikring af købsaftalen med erfarne ejendomsmæglere

Du afgør selv, hvor meget rådgivning du har behov for. Har du kun brug for juridisk hjælp til dit huskøb? Så kan du sagtens nøjes med det. Kontakt os og høre mere om køberrådgivning i Hvidovre i dag!

Let boligsøgning i Hvidovre

Har du det bedst med selv at stå for boligsøgningen i Hvidovre? Hos Nybolig kan du finde alle boliger til salg. I Nyboligs boligportal kan du selv tilpasse din boligsøgning og filtrere efter blandt andet størrelser, pris, boligtyper og meget mere. 

Du kan også starte din boligjagt i Hvidovre ved at gå direkte til følgende sider:

Hvis du også leder efter bolig i andre områder end Hvidovre, kan du tjekke alle vores ejendomsmæglere på Sjælland eller alle vores ejendomsmæglere i København ud her.

Hvad har Hvidovre at byde på?

Hvidovre har en masse at byde på, hvilket også er grund til, at vi selv har bosat os her. Byen er ideel for børnefamilier – heriblandt dem, som vil ud af København og tilbageflytterne, som er vokset op i Hvidovre. Hvidovre Kommune tilbyder et bredt udvalg af børneinstitutioner og uddannelsesmuligheder. Børnene har vid mulighed for at vokse op i nærområdet med alt fra dagpleje, vuggestuer, børnehaver, folkeskoler og Hvidovre Gymnasium.

Der der rigt med transportmuligheder med flere bus- og togforbindelser, hvis I har behov for at pendle. Her kan du blandt andet tage S-togets linje A, E, F eller M fra Hvidovre Station eller metroens M4 fra København Syd. Byen byder også på mange centrale muligheder for indkøb. Her er det blandt andet muligt for dig at shoppe i Hvidovre C shoppingcenter, Frihedens Butikscenter eller Hvidovrevejs Butikstorv.

Kontakt lokale eksperter i dag

Overvejer du at flytte og købe hus i Hvidovre? Start din boligrejse og kontakt Nybolig Hvidovre. Benyt mæglernes store lokale viden og tilhørsforhold til byen. Vi sørger for, at du kommer godt fra start og går klogere fra samtalen. 
Vi brænder for at hjælpe både købere og sælgere. Og vi kan assistere dig med købs- og salgsprocessen, så du får en tryg bolighandel. Nybolig Hvidovre er din lokale ejendomsmægler.  

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 44848368

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.