Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
M.P. Bruuns Gade 3
8000 Århus C
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Aarhus C


Velkommen til Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder.

Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder har siden starten af 2004 sat en ære i at give både sælgere, købere og lejere den bedste rådgivning. Vi er eksperter i vurdering og salg af lejligheder, nye projekt-lejligheder, byhuse og andelsboliger, da vi udelukkende beskæftiger os med dette. Det har resulteret i vores store succes og vores meget tilfredse kunder.

Danmarks mest sælgende Nybolig forretning

De seneste 16 år har vi været Danmarks mest sælgende Nyboligforretning. For dig betyder det et hurtigt salg af din lejlighed, dit byhus eller din andelsbolig. Vores gode resultater skyldes ikke mindst vores stærke team af erfarne ejendomsmæglere, heraf syv uddannede ejendomsmæglere, MDE samt 3 kommende ejendomsmæglere, der er ved at lægge sidste hånd på uddannelsen.

Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder - eksperter i projektsalg

Aarhus er i rivende udvikling, og mange nye projektbyggerier skyder op. Vi har bl.a. stået for salget af de fleste projekter på Aarhus Ø. Vi er derfor blandt de absolut mest erfarne og kompetente projektmæglere i Aarhus C.

Fordele ved at vælge Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder:

  • Lejlighedseksperter
  • Specialiserede ejendomsmæglere – ejerlejligheder i Aarhus C samt projektsalg
  • Rådgivning om forældrekøb og udlejning
  • Lejeboliger i Aarhus

Vi tilbyder også rådgivning om udlejning af lejeboliger

Hos Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder kan vi desuden forestå udlejning af lejligheder i Aarhus. Vi har udviklet et udlejningskoncept, hvor vi kan hjælpe dig med at finde en lejebolig, og endvidere står for udlejning af enkelte lejeboliger eller større lejeboligprojekter i og omkring Aarhus C.

Gratis vurdering og rådgivning ved køb og salg af bolig

Det er en stor beslutning at flytte til eller fra Aarhus C. Hvad enten det er med henblik på at skulle sælge, købe eller leje en bolig. Hos Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder er du derfor altid velkommen til at kigge forbi forretningen for en uforpligtende snak eller kvalificeret rådgivning. Har du behov for at vende din boligsituation med en erfaren rådgiver, eller er du i tvivl om, hvor meget din bolig er værd, kan du altid kontakte os på tlf. 86 17 40 11 eller bestille en vurdering her.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Aarhus C udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i hele landet.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse.

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg.

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om nogle af de mange projektbyggerier, som Nybolig står for salget eller udlejningen af, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder.
Til alle tider. Til alle hjem.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33017839

Læs mere om Nybolig Aarhus C - Bruuns Bro Lejligheder

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Arbejdernes Landsbank m.fl.
Forsikringsselskab
  • Codan
Andre
  • SEAS
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit
Forsikring
  • Codan
Annoncering
  • Ingen
Andre ydelser
  • SEAS
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.