Nybolig Præstø

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Adelgade 51, st. th.
4720 Præstø
Åbningstider
Man - Fre:
Fra 15:00 : Efter aftale
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Præstø

Når du står foran et salg eller køb af bolig, skal det føles rigtigt – både på bundlinjen og i maven. Derfor lægger vi hos Nybolig Præstø stor vægt på at hjælpe dig trygt og bekvemt gennem hele bolighandlen fra start til slut, så du slipper for unødvendige bekymringer.

Vores mange års erfaring med bolighandel betyder, at du trygt kan lægge arbejdet i vores hænder. Boligsalg og boligvurdering er en tillidssag. Derfor lægger vi stor vægt på grundighed for at sikre en høj kundetilfredshed. 

Vi hjælper dig, når du skal sælge

Vi kæmper for vores kunder, og vi arbejder altid for at finde den optimale løsning til din konkrete boligsituation. For kun ved at have glade kunder, lykkes vi sammen med den gode bolighandel. Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, liebhaverboliger, lystejendomme og sommerhuse i og omkring naturskønne Præstø.

Præstø er en af Danmarks smukkeste havnebyer og historiske købstæder, og det bærer byens havn og hyggelige handelsstrøg i den grad præg af. Om sommeren bruser byen af et skønt butiksliv i hovedgaden, og et stærkt foreningsliv binder byens borgere tæt sammen. Og om vinteren danner den flotte natur og havudsigt enestående rammer for flotte naturoplevelser. Derfor forstår vi godt den store interesse fra vores mange interesserede købere.

Vi kan også hjælpe, når du skal købe

Står du foran et boligkøb, kan vi også hjælpe. Vi kan tilbyde køberrådgivning til dig, der ønsker professionel rådgivning, inden købsaftalen underskrives. God køberrådgivning kan være meget værd, idet vi som en del af køberrådgivningspakken også tilbyder hjælp til prisforhandling med sælgers mægler.

Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om dine muligheder – og få personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at se dig og din bolig!

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43360639

Læs mere om Nybolig Præstø

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totakredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Codan
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit
Forsikring
  • codan forsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.