Nybolig Vedersø Klit - Thorsminde

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vedersø Klitvej 42
6990 Ulfborg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Vedersø Klit - Thorsminde

Hos Nybolig Vedersø Klit – Thorsminde tror vi på, at man kommer længst med ærlig- og ordentlighed og ikke mindst god service over for vores kunder. Vi ønsker at tage udgangspunkt i dine behov, uanset om du er køber eller sælger. Derfor gør vi os altid en dyd ud af at sætte os ind i din situation og dine ønsker. Dog er vi er ikke blege for at sige tingene som de er, og vi pakker ikke virkeligheden ind. Det mener vi, er udgangspunktet for en tryg og god relation mellem dig og os hos Nybolig.

Med mange års erfaring og med et stort lokalkendskab, er vi godt rustet til at få solgt din ejendom på tilfredsstillende vis. Vi kender købernes ønsker og områdets ejendomme, og derfor har vi de bedste muligheder for at give dig en præcis vurdering af din ejendom.

Vores kendskab til lokalområdet og vores brede netværk er samtidig med til at sikre dig en ordentlig bolighandel. Vi ved, hvad der rører sig og kan derfor give en god rådgivning, når du sætter din ejendom til salg hos os. Desuden yder vi en god service over for vores købere og guider enhver køber til det rette valg.

Hele teamet hos Vedersø Klit – Thorsminde står til din rådighed, uanset om du skal købe eller sælge. Og uanset ejendomstype. Vi har erfaringer med salg af alt fra villaer og parcelhuse over ejerlejligheder og andelsboliger til landejendomme, grunde og sommerhuse. Og hvis du går med salgstanker, tilbyder vi en salgsvurdering – helt gratis og uforpligtende.

En tryg bolighandel begynder her

Køb og salg af ejendom hører for de fleste menneskers blandt de vigtigste beslutninger, de træffer gennem livet. Derfor er det af stor betydning, at du har tillid til ejendomsmægleren og at du føler dig tryg igennem hele forløbet. For os er det derfor vigtigt, at du oplever os som et fagligt kompetent, erfarent og seriøst team, så vi kan hjælpe dig trygt videre.

Bag Nybolig Vedersø Klit – Thorsminde står et veluddannet og kompetent team parat til at give dig en god oplevelse i forbindelse med dit salg/køb af bolig. Vi yder altid vores bedste for at komme i mål med din bolighandel. Vi ønsker at have en god dialog igennem hele forløbet, og det er vigtigt for os, at du som kunde ikke føler dig glemt i processen. Vi møder altid alle vores kunder i øjenhøjde, og for os er der ikke to bolighandler, der er ens. Vi sørger for at skræddersy salget af din bolig efter dine behov og ønsker.

Uanset hvor du er i livet, eller hvor du er på vej hen, er det vigtigt for os at hjælpe dig godt videre. Derfor går vi det skridt ekstra for at opfylde dit behov. Vælger du at fortsætte hos os, vil vi sammen lave en plan for det videre forløb. Tøv ikke med at kontakte os, eller kig forbi vores kontor. Her står vi altid klar til at hjælpe.

Vores samarbejde

Nybolig Vedersø Klit – Thorsminde er en del af Nybolig-kæden og indgår i et landsdækkende samarbejde med mere end 220 forretninger. Derudover samarbejder vi bl.a. med Nykredit, som er landets største kreditforening.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33995369

Læs mere om Nybolig Vedersø Klit - Thorsminde

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
  • Sparekassen Danmark
  • Vestjysk Bank
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Dansk Boligforsikring
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank
Forsikring
  • Codan
  • Dansk Boligforsikring
Annoncering
  • JFM
  • Torsdagsavisen
Andre ydelser
  • Fo2net
  • CCT
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.