En mand og kvinde kigger på en bærbarcomputer. En mand og kvinde kigger på en bærbarcomputer

Køberrådgivning

Med Nybolig Køberrådgivning får du én kontaktperson, der kender dig og kender boligmarkedet, og som er med dig hele vejen – til alle tider og til alle hjem 

Få komplet køberrådgivning

Der findes en genvej, der fører dig hurtigere gennem boligmarkedet. Med personlig køberrådgivning håndplukkes de bedste boliger, matcher dem med dine behov og hjælper dig hele vejen gennem boligkøbet fra den spæde start, over forhandlingen om pris, indtil du står med nøglerne i hånden. Uanset hvor du er i livet, eller hvor du er på vej hen kan Nybolig hjælpe og rådgive dig i alle livets faser 

Finde den rette bolig

Kom i mål med handlen

Far spiller guitar med børn

Køberrådgivning - fase 1

Vi finder den helt rigtige bolig

Har du svært ved at overskue boligmarkedet, mangler du tid, eller har du svært ved at finde boliger, der matcher dine ønsker? Din personlige køberrådgiver kan hjælpe dig videre og varetager altid dine interesser i købet.

Når du har talt med din køberrådgiver om dine behov og ønsker til dit kommende hjem og nabolag, dykker din køberrådgiver ned i boligmarkedet – også nye boliger til salg og de boliger, der ikke officielt er til salg. Du kan få præsenteret op til tre boliger, der matcher dine krav, og du bliver guidet gennem hver bolig i ro og mag. 

 
Få hjælp til at finde den rette bolig

BoligBehov

Prioritering af boligkriterier

Du får:

 • Gennemgang og prioritering af dine behov og forventninger til bolig og beliggenhed.

 • Boligrådgivning med indblik i det aktuelle boligmarked.

 • Realitetstjek af din økonomi, dine krav og de boliger, der er til salg.

 • En handlingsplan for din videre boligsøgning.

Hvad drømmer du om, og hvad har du reelt brug for, når det kommer til dit nye hjem? Hvordan ser boligmarkedet ud, og hvad skal du være opmærksom på i forhold til dine ønsker, din økonomi og din tidshorisont?

Når du mødes med din køberrådgiver, får I en grundig snak om dine forventninger til den lejlighed eller det hus, du kunne tænke dig. Rådgiveren lytter og stiller uddybende spørgsmål undervejs for at kunne give dig sine konkrete anbefalinger.

Vi tilbyder køberrådgivning til forskellig pris, afhængig af hvad du har brug for. Du kan vælge BoligBehov, BoligMatch og BoligBesøg som en samlet pakke, eller BoligMatch kan vælges sammen med BoligBehov, så vi kender dine ønsker og kan finde de helt rigtige boliger til netop dig. Alle priser er vejledende.

BoligMatch

Præsentation af mulige boliger

Du får:

 • Søgning på tværs af hele boligmarkedet, inkl. skuffesager, i en måned.

 • Præsentation af tre boliger med potentiale.

 • Samtale om hver bolig, området og hvorfor det er et godt match til dig.
Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bolig, og med BoligMatch er du altid et skridt foran markedet. Flere boliger bliver solgt, inden de overhovedet rammer boligportalerne. Derfor trækker vi på vores netværk og kollegaer for at få adgang til skuffesager og tip om nye boliger, der er på vej til salg. Vi følger boligmarkedet nøje og ved præcis, hvilke søgekriterier der giver det rigtige match. 

Vi præsenterer dig for op til tre boliger, som matcher dine behov. Sammen med salgsopstillingen får du vores kommentarer om, hvorfor vi har udvalgt lige netop disse boliger til dig.

Afhængig af hvad du har brug for, er prisen forskellig. Du kan vælge BoligBehov, BoligMatch og BoligBesøg som en samlet pakke eller BoligBehov og BoligBesøg hver for sig.
Alle priser er vejledende

BoligBesøg

Privat og guidet boligfremvisning

Du får:

 • Bestilt og arrangeret boligbesøg, når det passer dig.

 • Gennemgang af boligen og nabolaget i dit eget tempo.

 • Drøftelse af fordele og ulemper ved boligen.

Vi er godt klar over, at fremvisninger både er tidskrævende og måske endda stressende. Der vil ofte ikke være tid til at kigge sig omkring og mærke efter. Derfor arrangerer vi en guidet tur i de boliger, vi finder til dig, hvor kun du og din køberrådgiver er til stede – ikke sælgers mægler. 

Du vil få tid til at se, udforske og reflektere over boligen i ro og mag. Din køberrådgiver vil sparre med dig om boligen og gennemgå de vigtigste punkter, og du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Besøget er måske dét, der skal til for, at du falder for boligen – eller bare bliver endnu klogere på dine behov.

Vi tilbyder køberrådgivning til forskellig pris, ud fra hvad du har brug for. Du kan vælge BoligBehov, BoligMatch og BoligBesøg som en samlet pakke eller BoligBesøg for sig. 
Alle priser er vejledende

Tre gode grunde til at vælge køberrådgivning

1. Spar tid

At finde den rigtige bolig kan være tidskrævende. For nogle er det en sport. Andre vil bare gerne finde deres nye hjem og komme i mål med bolighandlen, så de kan komme videre. Køberrådgivning hjælper dig, der hurtigere vil finde drømmeboligen og få handlen afsluttet. 

2. Få tryghed med god køberrådgivning ved huskøb

Et boligkøb er en stor investering. En køberrådgiver sikrer dig, at der altid er fuldstændig styr på processen, og at du ikke overser vigtig information eller tidsfrister. Køberrådgiveren tænker på alle de små ting, du selv risikerer at overse. Og så er køberrådgiveren altid på din side og varetager dine interesser. 

3. Få én kontaktperson

Med en køberrådgiver slipper du for selv at koordinere med mæglere, byggesagkyndige og boligadvokater. Du skal kun have kontakt til din køberrådgiver, som sørger for, at alle andre nødvendige fagpersoner bliver inddraget i det omfang, der er nødvendigt. 
Ældre par hos rådgiver

Køberrådgivning - fase 2

Kom i mål med handlen

Du har fundet den bolig, du gerne vil købe, og nu venter der en lang række praktiske opgaver. Lad os hjælpe dig med at komme i mål med handlen. 

Vi hjælper dig med at få boligen gået efter i sømmene af en byggesagkyndig og gransket dokumenterne, så du ikke får kedelige overraskelser, den dag du står med nøglerne i hånden. Din køberrådgiver står for at forhandle pris og vilkår, så du får den bedste aftale. 

 

Få hjælp til at komme i mål med handlen

BoligStand

Byggeteknisk gennemgang


Du får:

 • Gennemgang af tilstandsrapporten, energimærke- og el-installationsrapporten.

 • Vejledning om mulige fejl og mangler med et estimat af udgifterne til udbedring.

 • Vejledning om renoveringsmuligheder med et estimat af udgifterne til renovering. 


Køberrådgivning med byggesagkyndig

Tilstandsrapporten giver dig en god ide om boligens stand. Men det er altid betryggende at få flere øjne på sagen. Det får du når du vælger køberrådgivning med byggesagkyndig.  

Vi samarbejder med professionelle byggesagkyndige, som kan rykke ud med kort varsel. Den byggesagkyndige kan svare på tekniske spørgsmål og eventuelt se nærmere på konkrete fejl eller mangler, du gerne vil have undersøgt. Det kan give dig ro i maven og en god idé om, hvad du kan forvente.

BoligForhandling

Forhandling af pris og vilkår


Du får:

 • Strategimøde med din køberrådgiver, hvor I bliver enige om målet.

 • Gennemgang af markedssammenligning og pristjek.

 • Professionel forhandling af pris og vilkår for overtagelsen
Prisforhandling

Du skal ikke betale for meget for din nye bolig, men heller ikke byde så lidt, at sælger ikke tager dig seriøst. Så hvordan finder du den rigtige pris?  

Din køberrådgiver kan hjælpe dig med vilkår og prisforhandling. Først lægger I en strategi og beslutter jer for et mål for handlen. Så forhandler din køberrådgiver med sælgers mægler og sørger for, at du får det højst mulige prisafslag og de bedste vilkår med i handlen. Det kan fx være at sikre, at du får den overtagelsesdato, der passer dig, eller at du får haveudstyr, inventar eller andet med i købet.

BoligKøb

Juridisk gennemgang og fuldendelse af køb

Du får:

 • Gennemgang af alle juridiske dokumenter i forbindelse med dit boligkøb.

 • Sikring af, at alle forbehold er skrevet ind i købsaftalen og overholdelse af tidsfristerne.

 • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse og klargøring til tinglysningen.Købsaftale

Handlen er næsten i hus - nu mangler du bare papirarbejdet. Der skal indhentes og indsendes dokumentation, og tidsfristerne skal overholdes. Det sørger vi for.  

Din køberrådgiver gennemgår dokumenterne for dig, så du kender alle forbehold, regler, servitutter, lokalplaner, tidsfrister og lignende. Vi står for alt det administrative og den juridiske køberrådgivning, og vi sørger for, at din købsaftale indeholder dét, den skal, inden du skriver under. Nu kan du så småt begynde at glæde dig til at flytte. 

KøberRådgivning i hele Danmark

Nybolig har 220 mæglerforretninger, der tilbyder køberrådgivning i hele Danmark. Så uanset hvor du vil købe hus, kan du få hjælp fra en køberrådgiver, der kender det lokale marked.

Vores store lokalkendskab hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger hele vejen gennem dit boligskifte. Rådgiveren kan give dig indblik i de små detaljer om lokale foreninger, sportsklubber og skoler, som du ikke søge dig frem til på nettet. Det gør nemmere for dig at se, hvordan din nye hverdag kan hænge sammen.
 
Køberrådgivning i København
Køberrådgivning i Kolding
Køberrådgivning i Aarhus
Køberrådgivning i Odense
Køberrådgivning i Aalborg
Køberrådgivning i Fredericia


Vi har 140 mæglerforretninger med dygtige køberrådgivere i hele Danmark – ikke kun de populære byer. Find og kontakt din lokale køberrådgiver her
 

Spørgsmål og svar om Køberrådgivning

Med Køberrådgivning får du din egen rådgiver, der kan sikre dig et godt huskøb. Dem, du køber din nye bolig, af har en ejendomsmægler, der hjælper med at give dem de bedste vilkår. Med Køberrådgivning får du din egen rådgiver, så der bliver balance i tingene.

Køberrådgivning i Nybolig indeholder mere end de fleste andre mæglere kan tilbyde. Du kan for eksempel få hjælp til at finde en bolig, der passer til dig. Når du lader eksperter finde det, du søger, ser de både på boliger, der er til salg, men også dem, som ikke er offentligt tilgængelige. På den måde får du mere at vælge imellem. 
Prisen på køberrådgivning varierer alt efter, hvad dine behov er. Vi tilbyder hjælp med alt fra at finde boligen til at forhandle prisen og gennemgå de juridiske dokumenter. Skal du have hjælp til at finde din nye drømmebolig, så koster det 12.500 kr.. Skal du have hjælp til hele købsprocessen, hvor vi hjælper med at finde boligen først og derefter gennemgå de juridiske dokumenter, så koster det 16.000 kr.. 

Du kan vælge at få hjælp hele vejen fra din gamle bolig til den nye. Men du kan også nøjes med at få rådgivning om nogle få ting. Du betaler selvfølgelig kun for de ydelser, du har brug for.
Ja, det er det en god idé at få juridisk rådgivning af en køberrådgiver. Der er nemlig mange faldgruber og risiko for økonomisk tab, når man skifter bolig. 

Din køberrådgiver tjekker, at der ikke gemmer sig grimme overraskelser i dokumenterne om huset. Samtidig har din køberrådgiver stor indsigt i lokalområdet, så hun ved, om der for eksempel snart skal bygges en stor fabrik i nabolaget, eller om boligen er udsat for støj, lugtgener eller forurening.
Med køberrådgivning fra Nybolig kan vi hjælpe dig med flere aspekter af dit huskøb end en advokat kan. Køberrådgiveren kan gennemføre handlen på samme måde som en advokat. Hun sørger for alt papirarbejdet, men samtidig kan hun hjælpe dig med at vurdere boligerne i forhold til dine behov.
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.