Få styr på din daglige økonomi

Privatøkonomi og boliglån går hånd i hånd, når bolighandlen skal i hus. Økonomien sætter nemlig rammerne for, hvordan du kan realisere dine boligdrømme. Bliv klogere på, hvordan Nybolig og Nykredit kan hjælpe dig godt videre.

Der skal tages højde for mange aspekter af økonomien, når man står over for at sælge eller købe bolig. Derfor kan en bolighandel for nogle føles som en stor og svær proces - men det behøver det ikke at være. 

Hos Nybolig har vi et tæt samarbejde med Nykredit. Sammen med Nykredit kan vi tilbyde dig en række muligheder, der giver overblik over økonomien, når du giver dig i kast med livets største investering.

Se mere på Nykredits hjemmeside

På Nykredits hjemmeside kan du også hente inspiration og gode råd til alt fra planlægning af budget og uforudsete udgifter til køb af bil eller rejser. Du kan også blive klogere på, hvordan du nemt kan skifte bank og opleve fordelene ved Nykredit-samarbejdet.

Nysgerrig på hvor meget du kan låne for?

I Danmark er kravet til egenfinansiering af boliglån minimum 5 pct. af boligens samlede værdi. Ønsker du at købe en bolig til 3,5 mio. kr., skal du derfor selv kunne lægge minimum 175.000 kr. Ved siden af egenbetalingen finansieres boligkøbet af et mindre banklån og et større realkreditlån. Er du nysgerrig på at vide, hvor meget du kan låne for? 

Prøv Nykredits låneberegner

Hvor meget du kan låne for til købet af en ny bolig afhænger bl.a. af boligtypen, prisen på boligen, din opsparing, lånets løbetid og eventuel valg af afdragsfrihed.

Du er altid velkommen til at kontakte en af Nyboligs erfarne mæglere, hvis du ønsker at vide mere.

Kontakt din lokale Nybolig-mægler

Brug for rådgivning?

Har du brug for vejledning til om du skal købe en ejer eller andel, eller leje?

 

Hvis du har flere spørgsmål eller brug for rådgivning, kan du altid ringe til din lokale mægler. Vi kan rådgive om hvad der vil passe bedst for dig og hjælpe dig med KøberRådgivning, hvis du vælger at købe en andel- eller ejerbolig.

Find mægler
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.