Gode råd til den nybagte familie

Som nybagt familie tager I nok med glæde imod gode råd til dagligdagen. Og når I med lille ny på armen kigger efter ny bolig, kan det være relevant at have en række faktorer med i overvejelserne. 

Når I som nybagt forældrepar kigger efter den helt rigtige bolig at starte familielivet i, er der en række vigtige parametre at tage højde for.

Når man bor sammen som ungt kærestepar, er det vigtigste ofte at have nem adgang til offentlig transport. Samtidig vil det ofte være et plus at bo nær eller i storbyen, så transporten til familie, venner, studie eller job er kortest mulig.

Behovene skifter når babyen kommer

Men når babyen kommer ind i billedet, ændrer prioriteterne sig. Det er fantastisk at bringe et lille barn til verden, men det kræver en stor indsats fra både far og mor. Pludselig spiller barnets behov en langt større rolle. 

Derfor kan det være en fordel at have følgende tre kriterier med i overvejelserne, når man begiver sig ud på boligjagt. 

Tre gode råd til boligsøgningen

  1. Overvej afstanden til den nærmeste daginstitution og skole, hvor I måske ønsker at barnet skal gå.
  2. Overvej afstanden til indkøbsmuligheder og butiksliv. Vil I fx undgå at skulle køre 10 eller 20 km efter bleer og andre hverdagsnødvendigheder, eller gør det ikke noget?
  3. Undersøg mulighederne for børneværelser i huset. Er der værelser nok, kræver huset ombygning eller måske endda tilbygning for at være den rette bolig på sigt?

Find din drømmebolig hos Nybolig

I ved, hvad der er vigtigst, og dermed hvad der er den rette løsning for jer. Det afhænger oftest også af jeres økonomiske råderum. 

Ønsker I at blive klogere på mulighederne i jeres foretrukne område, så kan Nyboligs mæglere altid hjælpe. 

Kontakt din lokale Nybolig-mægler

Hvad betyder mest for børnene?

I det hele taget er det fornuftigt at have børns ønsker og behov med i tankerne, hvis I går efter at købe et hus, der skal blive barnets barndomshjem. Der kan være forskelligt, hvad børn finder vigtigst omkring en bolig - men blandt de vigtigste forhold er følgende: 

  • Adgang til have 
  • Eget børneværelse
  • Nemt til skole
  • Et trygt boligområde
  • Gode muligheder for fritidsaktiviteter i lokalområdet

Brug for rådgivning?

Der er uendeligt mange ting at tage stilling til, når man flytter hjemmefra og ikke mindst sin bolig situation.

 
Hvis du har brug for rådgivning om hvad der passer bedst til dig, kan du altid ringe til din lokale mægler. Vi kan hjælpe med både ejerbolig, andelsbolig og leje bolig og de omkostninger der hører til.

Find mægler
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.