Skal boligsalget gå hurtigt?

Skilsmisser kan føles meget forskelligt – både for børnene og for jer som par, der forlader hinanden. Men ofte er alle parter interesseret i, at boligsalget foregår hurtigt og så gnidningsfrit som muligt. Bliv klogere på faktorer, der kan gør processen nemmere.

Mange af de effektive opgraderinger af boligen forud for et boligsalg, som kan gøre den attraktiv for potentielle købere, behøver ikke at være tidskrævende eller koste mange penge.

Det handler først og fremmest om at justere på de dele af boligen, der påvirker atmosfæren og førstehåndsindtrykket. 

Her følger 10 gode råd til en attraktiv og salgsklar bolig.

10 gode råd

  1. Sæt en skarp i samarbejde med din ejendomsmægler. Din bolig får ekstra opmærksomhed, hvis prisen er konkurrencedygtig med lignende boliger i nærområdet.
  2. Overvej at udbedre de oplagte fejlpunkter i tilstandsrapporten – fx K2 og K3’ere. De kan sætte en stopper for interesserede købere og kan i visse tilfælde udbedres for nogle tusinde kroner.
  3. Udskift vinduer og døre, hvis boligen er af ældre dato. Det giver boligen en mere moderne atmosfære og kan medvirke til en lavere varmeregning.
  4. Mal indvendigt med lyse farver, der fremmer rumfornemmelsen.
  5. Foretag en hovedrengøring af huset og luft grundigt ud, så boligen står frisk og pæn. Luft også grundigt ud inden fremvisninger.
  6. Friske nye blomster skaber liv og atmosfære i boligens rum, og friske krydderurter i køkkenvinduet kan tilføre det ekstra touch.
  7. Fremhæv boligens identitet – fjern væg-til-væg gulvtæpper, hvis der gemmer sig et flot trægulv under.
  8. Fjern kalk og smuds på fliser, håndvask og toilet. Køb også gerne et nyt badeforhæng. Fedt og snavs hjælper ikke ligefrem på købers helhedsindtryk af boligen.
  9. Få repareret løse dørhåndtag, døre der binder o. lign.
  10. Negligér ikke havens betydning – mange kigger netop på hus for at få den have, de aldrig før har haft. Klip hækken, slå græsset og tjek at udendørsbelysning, ringeklokke og postkasse virker.

Ønsker du at sælge din bolig, så sidder Nybolig-mæglere i hele landet klar til at tilbyde deres professionelle hjælp.

Kontakt din lokale Nybolig-mægler

Brug for rådgivning?

Der er uendeligt mange ting at tage stilling til, når man flytter hjemmefra og ikke mindst sin bolig situation.

 
Hvis du har brug for rådgivning om hvad der passer bedst til dig, kan du altid ringe til din lokale mægler. Vi kan hjælpe med både ejerbolig, andelsbolig og leje bolig og de omkostninger der hører til.

Find mægler
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.