Skal boligsalget gå hurtigt?

Står du overfor en nye situation der gør at du gerne vil sælge hurtigt? Så skal boligsalget gerne være så gnidningsfrit som muligt. Bliv klogere på faktorer, der kan gør processen nemmere.

Mange af de effektive opgraderinger af boligen forud for et boligsalg, som kan gøre den attraktiv for potentielle købere, behøver ikke at være tidskrævende eller koste mange penge.

Det handler først og fremmest om at justere på de dele af boligen, der påvirker atmosfæren og førstehåndsindtrykket. 

Du kan altid ringe til din lokale Nybolig-mægler som sidder klar til at tilbyde deres professionelle hjælp og rådgive dig i hvordan du bedst sælger din bolig.

Kontakt din lokale Nybolig-mægler

Følg 10 gode råd til en attraktiv og salgsklar bolig.

10 gode råd

  1. Sæt en skarp pris i samarbejde med din ejendomsmægler. Din bolig får ekstra opmærksomhed, hvis prisen er konkurrencedygtig med lignende boliger i nærområdet.
  2. Overvej at udbedre de oplagte fejlpunkter i tilstandsrapporten – fx K2 og K3’ere. De kan sætte en stopper for interesserede købere og kan i visse tilfælde udbedres for nogle tusinde kroner.
  3. Udskift vinduer og døre, hvis boligen er af ældre dato. Det giver boligen en mere moderne atmosfære og kan medvirke til en lavere varmeregning.
  4. Mal indvendigt med lyse farver, der fremmer rumfornemmelsen.
  5. Foretag en hovedrengøring af huset og luft grundigt ud, så boligen står frisk og pæn. Luft også grundigt ud inden fremvisninger.
  6. Friske nye blomster skaber liv og atmosfære i boligens rum, og friske krydderurter i køkkenvinduet kan tilføre det ekstra touch.
  7. Fremhæv boligens identitet – fjern væg-til-væg gulvtæpper, hvis der gemmer sig et flot trægulv under.
  8. Fjern kalk og smuds på fliser, håndvask og toilet. Køb også gerne et nyt badeforhæng. Fedt og snavs hjælper ikke ligefrem på købers helhedsindtryk af boligen.
  9. Få repareret løse dørhåndtag, døre der binder o. lign.
  10. Negligér ikke havens betydning – mange kigger netop på hus for at få den have, de aldrig før har haft. Klip hækken, slå græsset og tjek at udendørsbelysning, ringeklokke og postkasse virker.

Er du i tvivl om hvordan salgsprocessen foregår, har vi samlet et overblik over det der du skal vide når du står i et boligskifte.

Læs hvad der er værd at vide i boligsalget

Indlæser...
Nye boligskatter i 2024 - prøv vores skatteberegner og se, hvad de betyder for dig. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.