Nybolig Odsherred

Mangler du en dygtig ejendomsmægler i Odsherred? Nybolig Odsherred består af 3 lokale og dygtige mæglere, der kender lokalområderne. Kontakt en af dem i dag og start et trygt forløb.

Bestil salgsvurdering

Find din ejendomsmægler i Odsherred 

Skal du flytte kommune, og overvejer du at flytte til hyggelige Odsherred? Eller skal du sælge din bolig i omegnen? Hos Nybolig Odsherred får du en lokal mægler, der kan assistere dig i din boligsituation, og sikre dig en god oplevelse. Uanset om du er potentiel tilflytter eller ønsker at sælge.

Nybolig er din lokale Odsherred ejendomsmægler. Det er enormt vigtigt for os, at vores mæglere kender lokalområdet. Det benytter vi os af, når vi skal finde den perfekte bolig eller køber til dig. Derfor har Nybolig mæglere i hele Odsherred og omegn:

Korte liggetider og landsdækkende køberkartotek    

Nybolig Odsherred sikrer dig den bedst mulige service og en tryg oplevelse under hele bolighandlen. Med os får du mange års erfaring med bolighandel i Odsherred Kommune. Vores erfaring har givet os et stort lokalnetværk, samtidig med at vi kan skille os ud fra andre mæglere med:  

  • Korte liggetider
  • Gratis salgsvurdering 
  • Landsdækkende køberkartotek

Køb eller sælg med din Odsherred mægler  

Vi gør en dyd ud af at sikre alle vores kunder den bedste service. Nybolig tilbyder alle vores kunder at få en gratis salgsvurdering og køberrådgivning. Hvad der hører under disse to kategorier, kan du læse om nedenfor.  

Få en gratis salgsvurdering i Odsherred 

Boligmarkedet ændrer sig hele tiden, hvorfor det kan være svært at gennemskue, hvad din bolig er værd lige nu. Nybolig Odsherred tilbyder alle en gratis salgsvurdering af deres bolig. Når du har fået en salgsvurdering, kan du beslutte dig for, om du vil sætte din bolig til salg hos os. Vores vurdering er helt uforpligtende – og du behøver ikke at indgå et forløb med os, hvis tiden ikke er den rette. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan forbedre din boligs salgspris og potentiale. Nogle gange er ny boligindretning nok til, at flere købere kan se sig selv i boligen. Derfor tilbyder vi salesstyling inden, der tages billeder og planlægges fremvisninger. Vi har mange knapper, vi kan skrue på, så kom forbi din lokale Nybolig eller ring ind for at høre mere.

Køberrådgivning nær dig i Odsherred

Det kan føles uoverskueligt, og der er mange ting at tage højde for, når du skal købe bolig. Selvom du har prøvet det før, er det rart med en erfaren ejendomsmægler på din side. Nybolig Odsherred tilbyder en køberrådgivning til alle faser af købet – uanset om du har ønsker hjælp til at finde den perfekte bolig eller skal til at byde. Du vælger selv, hvilke pakker eller services, du har brug for:

Rådgivning, når du skal købe bolig:

  • BoligStand: Sammen laver du, din mægler og byggesagkyndig en byggeteknisk gennemgang af din boligs tilstandsrapport og eventuelle renoveringsmuligheder.
  • BoligForhandling: Du får professionel sparring med en af vores erfarne mæglere i forhold til bud og prisforhandling. 
  • BoligKøb: Vores dygtige Odsherred mæglere giver dig en juridisk gennemgang og sikring af forbehold i din købsaftale. 

Vi sørger for at salgsprocessen bliver lettere for dig, som skal sælge din bolig. Vi sikrer os, at købsprocessen bliver lettere for dig, der skal købe bolig. Læs mere om de forskellige typer køberrådgivning og pris

Find din nye bolig eller sommerhus i Odsherred 

Nybolig har gjort det nemt for dig at søge blandt mulige boliger på vores hjemmeside. For at gøre det lettere for dig at finde rundt, har vi inddelt boligerne i forskellige kategorier. Udforsk vores links, og start boligjagten i Odsherred her: 

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.