Job i Nybolig

"I Nybolig har vi ud over et ekstremt kundefokus tre grundlæggende værdier, som vi har med i alt, hvad vi gør: Vi vil vinde, vi samarbejder og så skal det være sjovt at gå på arbejde."

Peter J. Mattsen 
Direktør i Nybolig

Peter Mattsen

Vil du være en af os?

Vi hører altid gerne fra dygtige, sympatiske mennesker, som vil være med til at drive og udvikle vores forretning. Der er flere veje ind i Nybolig, som du kan læse om her. Du er også altid velkommen til at kigge forbi din lokale Nybolig og høre om mulige, ledige jobs dér.

Læs mere Luk

Hvorfor Nybolig?

Når du indleder din karriere, skal det første vigtige skridt give dig et forspring, der kan føre dig langt i fremtiden. Hos Nybolig hjælper vi dig med at finde den vej, der er den rigtige for dig. At blive en del af Nybolig handler om så meget mere end blot en værdifuld reference. 

Vores største aktiv er vores dygtige medarbejdere. Medarbejderudvikling er en central del af vores kultur med fokus på at sikre dig de værktøjer og de muligheder, du har brug for til at udvikle dig i den retning, du ønsker.

Vi tror på, at du vil yde den bedste indsats, når du har friheden til at planlægge din karriere med den nødvendige støtte fra os. Fra dag ét hjælper vi dig i din udvikling - fra formel træning og kvalificering til on-the-job læring, om det er ude i forretningerne eller inde på kædekontoret

 

Hvorfor jeg har valgt at være en del af Nybolig

Bahadir Demirhan, mægler hos Nybolig i Odense, fortæller hvorfor han har valgt at være en del af Nybolig.

Jacob Nilausen, mægler hos Nybolig på Amager, fortæller hvorfor han har valgt at være en del af Nybolig.

Ulla Risager, mægler hos Nybolig i Århus, fortæller hvorfor hun har valgt at være en del af Nybolig.

Læs mere Luk

Dine muligheder i Nybolig

Vi er en af Danmarks største mæglerkæder med over 220 forretninger i hele landet. Vores brede pallette af services betyder også flere udviklings- og karrieremuligheder for dig inden for en lang række områder, hvor hovedvægten ligger på kunderne og salg af bolig.

Hvilken rolle vil du spille i det store billede som fremtidig indehaver eller medarbejder i Nybolig?

Stort fokus på kunderne

Hos Nybolig har vi et stærkt fokus på kunderne. Vi vil være bedst til kunder. Så enkelt er det. Og vi vil sætte dagsorden i branchen som kæden med de store vækstambitioner.

Vi er imidlertid ikke alene om vores stærke kundefokus. Vi har nemlig et unikt samarbejde med Nykredit og ca. 60 lokale pengeinstitutter, som låner ud til boligejere i hele landet. For dig betyder det muligheden for at arbejde med førende virksomheder inden for netop den eller de brancher, der interesserer dig.

"En af de ting jeg bedst kan lide ved at arbejde i Nybolig er, at der altid er fokus på udvikling, forretning og et fælles mål om at nå resultaterne. Med engagerede kollegaer og spændende opgaver udvikler jeg mig hele tiden."

Frederikke Valentin Hansen
Salgskoordinator

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.