Året er startet med tryk på boligkedlerne

Mange af Nyboligs mæglere mærker, at boligmarkedet allerede i årets første to måneder har vist gode takter. Over 40 pct. af mæglerne svarer, at 2020 er startet bedre end 2019 gjorde.

Inden længe viser kalenderen marts. Derfor har vi bedt vores mæglere om at gøre status på, hvordan de har oplevet handelsaktiviteten i markedet siden årets begyndelse.

43 pct. svarer, at de føler handelsaktiviteten nu sammenlignet med 2019 er uændret, mens 42 pct. af mæglere svarer, at 2020 er kommet bedre fra start sammenlignet med 2019.

-Det giver håb og tro på et godt år for boligmarkedet i 2020, når vores mæglere har denne holdning allerede så tidligt på året, siger Peter J. Mattsen, direktør i Nybolig. 

Han ser det som et udtryk, at 2020 måske alligevel kan blive et lige så godt år, som 2019 blev. 

For det går godt på boligmarkedet. Det har det faktisk gjort de sidste fem år, hvor priserne på boligmarkedet generelt er steget støt. Visse rapporter har dog antydet, at 2020 bliver et mere roligt år. Men Peter J. Mattsen er fuld af forhåbning.

-Visse analyser har holdt lidt igen med forhåbningerne for 2020 med tanke på mulige rentestigninger i løbet af året, og vi må da også afvente og se, hvad der sker. Men denne udmelding fra mæglerne, tegner et godt billede, som forhåbentligvis holder stik hele året ud, afslutter han.

Indlæser...
Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.