Påsken bød på flot sommerhussalg

Salget af sommerhuse i påsken i år var det højeste i mange år, men det havde været endnu højere, hvis ikke Corona-pandemien havde sat ind, vurderer Nybolig. 

Selvom Danmark er lukket ned, er appetitten på sommerhuse stadig stor. Nye tal fra ejendomsmæglerkæden Nybolig viser nemlig, at påsken i år har været den bedste i mange år. Salget af sommerhuse overstiger således salget fra de foregående år.

-Så godt som året startede, ville vi have solgt endnu flere sommerhuse, end vi har gjort, hvis det ikke var for Corona, men ikke desto mindre er sommerhussalget rekordhøjt i år, siger kommunikationschef i Nybolig, Thomas Hovgaard. 

Flere af Nybolig-kædens sommerhusmæglere melder om fin aktivitet i den netop overståede påske.

-Der er ingen tvivl om, at de tvivlsomme rejseudsigter har fået flere til at kigge i retning af sommerhusene. Den lange karantæne har fået mange til at overveje, om ikke det kan være en god ide at eje et sommerhus, hvor man kan tage hen og koble af fra hverdagen, hvor mange både arbejde og holder fri samme sted, siger Thomas Hovgaard. 

Han peger også på sommerhuset som et investeringsobjekt. 

-Ved globale kriser kan fast ejendom virke mere sikkert på den lange bane end fx aktier, og har man fx en opsparing eller en arv oplever vi, at flere vælger at investere den i et sommerhus, som både kan bruges rekreativt og som økonomisk investering, siger Thomas Hovgaard.

Han håber, at sommerhusejere, som går i salgsovervejelser, vælger at gøre alvor af planer snart. Han mener ikke, at det er en fordel at vente.

-Der er mange købere derude, og der bliver mindre at vælge imellem, og foråret og forsommeren er gode tidspunkter at sælge sommerhuse på, da de her typiske tager sig ud fra deres bedste side, siger Thomas Hovgaard.
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.