Salgsvurdering - Gratis og uforpligtende 

 • Få et hurtigt estimat af salgspris eller en grundig vurdering.

 • Få et indblik i, hvad din ejendom er værd på markedet lige nu.

 • Find ud af, hvor meget du selv kan købe for, hvis du ønsker at skifte bolig.

 

Bestil en gratis vurdering

Send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at aftale en tid, hvor vi sammen med dig foretager en salgsvurdering af din bolig.

Denne side anvender reCAPTHA som er beskyttet af Googles Privat Politik og Servicevilkår.

Sådan foregår en salgsvurdering

 • Først klarer vi de indledende spørgsmål på telefonen. Der findes ingen dumme spørgsmål – og har du brug for tænketid efter samtalen, så er det helt i orden.
 • Sammen kan i planlægge et møde, hvor din mægler kan besigtige boligen fysisk. Det tager omkring halv til en hel time alt efter boligens størrelse. 
 • Efter i har gået din bolig igennem, giver mægleren sin professionelle vurdering af dit hus, lejlighed eller anden bolig. 

 

Forløbet er gratis og uden nogen binding – og du er ikke forpligtet til at sætte din bolig til salg eller markedsføre den hos Nybolig.

Ikke en hurtig online salgsvurdering

Flere tilbyder en automatisk beregner til salgsvurdering online. Beregnere på nettet kan give et estimat, men en rigtig vurdering giver et klarere billede. Online beregnere kan nemt ramme skævt. Der er ganske enkelt alt for mange variabler, der påvirker en reel salgspris for din bolig. Og det er ikke muligt at holde dem opdateret med ændringer i lokalområdet og boligmarkedet.

Så selvom en lettilgængelig online salgsvurdering er tiltalende, er det bedre at få en kompetent ejendomsmægler til at give en professionel salgsvurdering. Du bliver helt enkelt klædt bedre på til at tage den rigtige beslutning med en konkret og seriøs boligvurdering fra vores mæglere. 

Bestil gratis salgsvurdering

Du får mere end bare en salgspris

Du får meget mere end et tal. Vi gennemgår alt det, der ligger bag salgsvurderingen. Så du kan tage en beslutning, du er tryg ved.

Hvordan vi optimerer salget af din bolig, får du også svar på. Vi bruger dine svar og din boligs offentlige data til at forberede os grundigt. Vi kan også præsentere dig for flere mulige scenarier og salgspriser – alt efter om du ønsker et hurtigt salg, eller om der er tid og tålmodighed til at opnå en højere pris.

 

Spørg din mægler eller læs selv mere om: 

Hvorfor vælge Nybolig?

Professionel vurdering alle typer boliger

Boligtype har betydning for din salgsvurdering. Der er nemlig forskellige ting at tage højde for, når et hus, lejlighed, andel eller sommerhus skal vurderes. Heldigvis står vores dygtige ejendomsmæglere klar til at lave en grundig salgsvurdering – uanset hvilken bolig du har. 

 

Hos Nybolig kan du få en gratis:

 • Vurdering af hus, villa eller rækkehus
 • Vurdering af lejlighed
 • Salgsvurdering af andelsbolig
 • Vurdering af sommerhus, kolonihave eller fritidsgrund

Vi kender boligmarkedet i dit lokalområde

Nybolig er en landsdækkende kæde, som er til stede i små og store byer i hele Danmark. Derfor kan du altid finde en mægler, som kender dit lokalområde godt. Det betyder, at vi kan sætte den helt rigtige pris, men det betyder også, at vi ved, hvor vi skal lede efter køberne. Den nye ejer af din bolig kommer måske slet ikke fra din by, og derfor gør det en stor forskel for dig, at vi er i kontakt med købere over hele landet.

 

Masser af købeklare kunder

Nybolig har tusindvis af købere, som allerede har fortalt, hvilken type bolig de leder efter. Hvis du ender med at sætte din bolig til salg hos os, bliver den sendt direkte til alle dem, der leder efter en bolig som din. Så måske har vi allerede køberen klar i vores landsdækkende køberkartotek.

Spørgsmål og svar om salgsvurdering

En salgsvurdering er en vurdering af din boligs nuværende salgspris. Boligens type, stand, renoveringer, størrelse, beliggenhed, grund, boligefterspørgslen i området og meget mere spiller en rolle i vurderingen. Skal du flytte eller overvejer du at sælge – så er en professionel salgsvurdering af dit dit hus, ejerlejlighed eller andel det første skridt.


Udfyld formularen og bestil en gratis lejligheds- eller husvurdering her

Det er altid en ejendomsmægler, der foretager salgsvurderingen af din bolig. Alle kan trække de offentlige tal, der påvirker en salgspris. De færreste har evner eller erfaring til at præcist vurdere stand, kvadratmeter samt udbud- og efterspørgselsvilkårene i boligområdet. Vores lokale mæglere hos Nybolig kender udviklingen og boligmarkedet i dit område. Og du kan være helt tryg i deres hænder.

Når vi skal foretage en husvurdering, er der mange tal og elementer med i vores beregninger: 

 • Offentlig ejendomsvurdering
 • Forhenværende salgspriser
 • Husets kvadratmeter og grund
 • Husets vedligeholdelse og stand
 • Boligområdets popularitet og udbudsvilkår

Men en god vurdering af et hus indebærer mere end det. En salgsvurdering af huse og villaer bør også se på bløde faktorer og husets potentiale. Det er det, vi ser på, når vi besigtiger og vurderer dit hus i person. Salgspotentiale kan sagtens gemme sig i stemning, indretning eller andre små ting, som man ikke ser, hvis man ikke oplever huset.

For de fleste er et boligkøb ikke kun en investering, det skal også være et hjem. Købere skal kunne se sig selv i indretningen, lokalområdet eller renoveringsmulighederne. Og det er vi faktisk gode til at vise.

Kontakt din lokale ejendomsmægler eller bestil en gratis vurdering af dit hus her.

En salgsvurdering udarbejdes af en ejendomsmægler med henblik på at fastsætte en aktuel salgspris. Den giver et indblik i, hvad du kan forvente af boligmarkedet lige nu. En offentlig ejendomsvurdering er derimod en vurdering, der foretages af en offentlig myndighed, med henblik på at fastsætte en skatteramme for boligen. Den offentlige vurdering af din bolig laves blandt andet på baggrund af BBR oplysninger.

Du kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering her.

De er stort set ens. Begge foretages af en ejendomsmægler. Men hvor en salgsvurdering er bestilt af dig, så er en lånevurdering bestilt af banken på dine vegne. Din boligværdi har betydning for, hvor meget du kan låne i den. Har du istandsat dit hus eller er boligpriserne steget i dit område, så er det en god idé at få din bolig genvurderet af banken, så du ved, om du kan og bør omlægge dit lån – og spare penge.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.