Nybolig SmartSalg

Dit forspring på boligmarkedet

Efter skillsmisse var vores hus først til salg i 3 år
hos anden mægler

I forbindelse med en skilsmisse i 2012 satte vi vores hus til salg hos en lokal ejendomsmægler. Der gik tre år, uden det blev solgt. Lige før jul 2016 skiftede jeg til Nybolig i Aaberaa og valgte at bruge SmartSalg, og så kom der gang i salget. Nybolig solgte huset til prisen på første fremvisning. Jeg kunne næsten ikke nå at følge med.

- Scott Hansen

Giv din bolig et forspring på markedet

Nybolig SmartSalg bruger markedets mest avancerede teknologi til annoncering af din bolig. Det betyder blandt andet, at værktøjet målretter og matcher dine boligannoncer med interesserede købere, baseret på deres adfærd på de sociale medier og forskellige hjemmesider.

Se filmen og bliv klogere på, hvordan du får et forspring på boligmarkedet med Nybolig SmartSalg.

Vil du vide mere om at sælge bolig? 

Da vi sagde ja til  SmartSalg,
fik vi solgt hurtigt

Vi havde vores villalejlighed til salg i 5 måneder, og der var ikke rigtigt aktivitet, så vores Nybolig mægler anbefalede os SmartSalg. Det synes vi lød spændende, og vi sagde ja. Efter få uger fik vi solgt, så nu kan vi endelig komme videre med at få bygget vores nye hus i Støvring.

- Brian Jung og Anna Hoang
" />

Vil du også have et effektivt boligsalg med Nybolig SmartSalg?

Resultaterne
taler for sig selv

I Nybolig er salgsprocenten 18% højere for boliger, der annonceres digitalt via Nybolig SmartSalg*. Med vores nye algoritmebaserede markedsføring kan du opnå en mangedobling af interesserede købere til din bolig.

*Data er beregnet på boliger til salg i 2. halvår 2016

Det er ret avanceret – men fordelen er til at forstå

De fleste boligkøbere starter boligjagten online. Derfor har vi udviklet Nybolig SmartSalg: Et nyt avanceret værktøj, der ved hjælp af intelligent online annoncering kan flerdoble antallet af interesserede købere til din bolig, så du kan opnå et hurtigere salg og en bedre pris.

Overvejer du at sælge din bolig med Nybolig SmartSalg?


Find vej til din lokale Nybolig mægler og hør mere om Nybolig SmartSalgFind mæglerNysgerrig efter værdien af din bolig?

Vil du ha’ din lokale mægler til at give et estimat på mobilen inden for 24 timer, kan du bruge vores BoligVærdi app

Læs mere om BoligVærdi

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering