Andelsbolig Amager

Amager – Øen ved den sjællandske østkyst og med lige under 200.000 indbyggere (2017). Øen består hovedsageligt af lavt og frugtbart land og selvom det meste af Amager i dag er bebygget, er der stadig landbrug, skov og naturområder at finde. En andelsbolig på Amager vil derfor bringe dig tæt på både by og natur. Amager har en rig og spændende historie, der både dækker over hollandske bønders arbejde for kong Christian d. 2. og det aktive landbrug der har været på Amager. Der er en lang række spændende områder på Amager såsom Islands Brygge, Amager Strand, Ørestaden og Papirøen, der vidner om et område under rivende udvikling. Bydelens pulserende energi står i perfekt kontrast til det åbne landskab.

Andelslejlighed, Amager, kultur og oplevelser

Med en andelsbolig på Amager er du sikret en placering, hvor der er kort afstand til både storbyens sprudlende energi og naturens skønne ro. Med andre ord, er du på udkig efter en andel tæt på det bedste fra både by og natur, vil en andelslejlighed på Amager derfor være det rette valg for dig. Her vil du opleve områder og omgivelser, der både vidner om et område i konstant udvikling og fornyelse, men med en befolkning der samtidig ønsker at bibeholde Amagers særlige historie og personlighed.

Amager - Øen med både by og natur

Amager er kendt for sin mangfoldighed, både hvad angår arkitektur, kultur og oplevelser. Du finder alt fra smarte, gastronomiske gader og hippe shopping-muligheder til naturrige og historiske områder. Du får alt, hvad hjertet kan begære inden for en kort cykelafstand og i fantastiske omgivelser. Tag tilbage i tiden i landsbyen Dragør eller gå ned ad de historiske og velkendte gader på Christianshavn. Amager er i en klasse for sig selv, når det angår mangfoldighed og oplevelser, så får du det hele på ét og samme sted. Øen er fantastisk på cykel, og man oplever at der især bliver taget hensyn til den grønne transport. Derudover er der stor fokus på optimering og forbedring af den offentlige transport, hvor især metroen oplever en stor udvikling. I løbet af blot et par minutter kan du nå ind til indre København, Fields, Royal Arena og mange andre steder. Derudover byder Amagerbrogade ligeledes på rige shopping-muligheder og et rigt handelsliv og med blot et par stenkast derfra finder du Amager Centret, der med sine 70 butikker har noget til enhver smag. Hvis en andelsbolig på Amager lyder som noget for dig, så finder du her på siden flere andelslejligheder, der er aktuelle og til salg lige nu.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.