Andelsbolig Nørrebro

Uden for det gamle København, var der et stort område, hvor der ikke måtte opføres huse, hvorfra en angribende fjende kunne skjule sig. Kun enkelte huse og slottet, Blågården, stod opført. I takt med at antallet af københavnere voksede og især kirkegårdene blev fyldte – var der for behov for en ny kirkegård. Assistens Kirkegård blev anlagt i 1760 og blev samtidig startskuddet til bebyggelsen af byområdet og måske også din andelsbolig på Nørrebro? Det indre Nørrebro var den første bydel, hvor der blev udbygget og på kort tid stod der lejligheder på 4-5 etager ud mod gaderne med tilhørende baghuse og sidehuse. Det betød mange mennesker på ét sted og baggårde med liv og energi. Der var enn energi og charme, der stadig findes i de mange smukke bygninger på Nørrebro. Denne charme betyder også, at andelsboliger på Nørrebro er yderst eftertragtede, hvor der ofte er rift om dem.

Andelslejlighed på Nørrebro – Et kulturliv ud over det sædvanlige

En andelsbolig på Nørrebro bringer dig tæt på et kulturberiget og meget smukt område. Især det velkendte samlingspunkt, Nørrebro Runddel, kan føre dig mod mange smukke dele af byen. Jagtvej byder på et væld af butikker, restauranter og caféer med hyggelige og charmerende sidegader. Derudover er der fri adgang til Assistens Kirkegård, der indbyder til en hyggelig gåtur i naturskønne og historiske omgivelser. En andelsbolig på Nørrebro bringer dig altså nær, ikke blot kulinariske oplevelser, men ligeledes kulturelle og æstetiske oplevelser.

Nørrebro – Charmerende og personligt

Andelsboligerne på Nørrebro fås i mange forskellige størrelser, dog bærer mange af bygningerne præg af den typiske karrébebyggelse. Lejlighederne ligger tæt ad hinanden og hver gade har sin unikke og personlige charme. Med en andelslejlighed på Nørrebro er du sikret naboer, butikker og caféer, der vil tiltale den kulturelt aktive og udadvendte person. Området har i mange år været hjemsted for studerende, kunstnere og personer med en berigende kulturbaggrund, der alle gør Nørrebro til hvad, det er; multikulturelt, tolerant og ungdommeligt med en forkærlighed for historie.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.