Andelsboliger i Roskilde kommune

Roskilde er en af Danmarks ældste byer, hvilket gør byen til en af de største kulturelle byer vi har i Danmark. For over 1000 år siden var byen kendt for at være vikingernes handelsplads og i middelalderen var byen kendt for at være hovedsæde for kongen, hvilket gjorde byen til Danmarks første hovedstad. I dag har byen omkring 87.000 indbyggere (2017) og er kendt for deres flotte arkitektur, historie, dyrskue, Roskilde festival og byens mange handelsmuligheder. Er du på udkig efter en andelsbolig, som ligger i smukke naturomgivelser, så er Roskilde et godt sted at lede. 

Andelsbolig tæt på by, natur og skoler

Roskilde ligger godt 30 km vest for København og har hurtig adgang til motorvej. Roskilde er også en stationsby med afgang til store dele af Danmark. 
Med en andelsbolig i Roskilde kommune får du masser af grønne omgivelser. Du finder både Roskilde fjord, skove og andet smukt natur. Det flade landskab står i smuk overgang mellem det åbne landskab og byen. Naturområderne omkring Roskilde er gode til både cykel-, løbe- og vandreture.  I centrum af Roskilde findes der hyggelige gågader og torve, med et livligt handelsliv. Der findes et stort udvalg af butikker, cafeer og restauranter. I byen findes også det populære Ro’s Torv, som er et indendørs shopping center. 
Der findes derudover et stort udvalg af folkeskoler og privatskoler. Der er foruden en handelsskolen, en tekniskskole og et gymnasium. Lidt udenfor Roskilde, i Trekroner, finder du også Roskilde Universitetscenter, bedre kendt som RUC. 

En by med kultur og sociale arrangementer

Roskilde er kendt for at være en by med mange kulturelle oplevelser og sociale arrangementer. Byen er kendt for deres smukke Roskilde Domkirke, som er byens største attraktion, hvor både danske konger og dronninger ligger begravet. Domkirken blev bygget i den tidlige middelalder og var Danmarks første Domkirke indtil det 20. århundrede. 
En anden stor kulturel attraktion i Roskilde er Vikingeskibsmusset, som består af en fast udstilling af fem vikingeskibe, som blev udgravet ved Skuldelev i Roskilde Fjord i 1962. Museet består af både oldtid og middelalder udstillinger og er Danmarks museum for skibs- og søfart.
Roskilde er også kendt for deres Dyreskueplads, hvor der hvert år afholdes både Roskilde Dyrskue og Roskilde Festival, samt mange andre sociale arrangementer. 
Her på siden finder du de aktuelle andelsboliger, der er til salg i Roskilde kommune. 
 
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.