Side 1 af 4

Andelsbolig i Aalborg Kommune

Aalborg er ene kommune der har omkring 212.000 indbyggere (2017) og er Danmarks tredje største kommune. Kommunen er kendt for at være både rig på kultur, natur og storbyliv – kort sagt en by der har det hele. Med en andelsbolig i Aalborg får du adgang til byen der byder på mange hyggelige gader og spændende butikker, cafeer og restauranter. Er du til natur, så er er du også tæt på hvide strande, havnen og grønne skove med en andelsbolig i Aalborg.

Mangfoldig by

Aalborg er en by der er spænder vidt. Det er en by hvor du finder både fest og farver, men også skønne rolige perler. Med en andelsbolig i byen er du på en masse kulturelle oplevelser, der passer til alle aldre. Vil du udforske det vilde eksotiske dyreliv er Aalborg Zoo, bestemt et besøg hver.
Er du mere til at udforske Danmarks historien, så finder du både steder der fortæller og vikingetiden og middelalderen, men også den mere moderne kunst og arkitektur. Ved havnefronten ligger blandt andet Utzon centeret, Nordkraft og Musikkens hus. Du finder også et væld at gode gastronomiske spisesteder hvor der kan nydes god mad, vin og skummende øl. 
Aalborg byder også på større kulturbegivenheder, som Aalborg karveval der er Nordeuropas største folkelige karvevalsparade, der har mange tusind besøgende hvert år.
Aalborg er en by mange af beboerne er stolte af at bo i. Det er en by der er mangfoldig og fuld af kontraster. 

En by i vækst

Aalborg er en kommune der i mange år har fokuseret på at skabe arbejdspladser. Dette har resulteret i ar kommunen nu har over 100.000 arbejdspladser og samtidig er den regionshovedstad som er forrest indenfor et innovativt erhvervsliv. Aalborg er også en by der er fyldt medstudie muligheder, og mange flytter til byen for at tage en videregående uddannelse. Der er heller ingen tvivl om, at Aalborg er en meget studievenlig by med lave huslejepriser og andelsboliger der er til at betale. 
Se vores sagsopslag på andelsboliger her op siden, og se om vi har din nye andelsbolig.

 
Indlæser...
Nye boligskatter i 2024 - prøv vores skatteberegner og se, hvad de betyder for dig. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.