Andelsbolig – Odense

Med en andelsbolig i Odense får du mulighed for at opleve en fantastisk kombination af fortryllende historie, lovende fremtid og en masse kulturrige oplevelser på nærmeste hold.
Odense er med sine 176.683 indbyggere (2017) den tredjestørste by i Danmark og er samtidig en by, der giver dig mulighed for at opleve både energisk byliv og rolig natur på samme tid.
Det er derfor, at andelsboligerne i Odense er yderst populære og med god grund.

Andelsbolig i Odense – Nær historie, kultur og natur

Odenses historie er yderst spændende og byen bliver første gang omtalt i år 988. Navnet stammer fra vikingetiden og betyder Odinsø, hvor den nordiske gud, Odin, efter sigende skulle have boet.
Et arkæologisk fund af en fibula fra bronzealderen kan understrege, at Odense faktisk er 100 år ældre end hidtil antaget. Alt andet lige er det en by, der kan bolstre sig af en formidabel historie – en historie, der bliver hyldet og implementeret i bybilledet.

Netop en historisk og kulturel kombination står i perfekt relief til en af Danmarks mest anerkendte og velkendte personligheder – digter og forfatter, H.C. Andersen.
H.C. Andersen blev født i 1805 og dengang var Odense Danmarks næststørste by og havde ca. 6.000 indbyggere. Dengang gik byen under navnet ”Lille København” og størstedelen af indbyggerne tilhørte den fattige underklasse.

Da tidens udvikling og den stigende industrialisering i midten af 1800-tallet rammer Odense, bliver bygrænserne rykket markant og den moderne by begynder at tage form. I samme ombæring har byen sørget for at bevare en stor del af både historie og natur.
Det betyder, at du kan opleve grønne oaser og den tilhørende stilhed i form af bl.a. Munke Mose og den smukke Fisketrappe, Kongens Have eller tage en tur i H.C. Andersen Haven.

Med en andelsbolig i Odense er du nær natur, historie og energisk byliv og alt sammen inden for gåafstand.

Odense – En fortryllende by og masser af energi

Odense er en by, hvor du både kan opleve moderne arkitektur i et sammenspil med naturskønne områder samt charmerende og historiske bindingsværkshuse. Du finder områder i byen, der er rige på kultur og oplevelser samt fantastisk energi og shoppingmuligheder.
Du finder et af Danmarks største og ældste shoppingcentre, Rosengårdcentret, der kan byde dig velkommen til deres udvalg af 153 butikker, fordelt på 100.000 m2.

Odense er en by, der har noget til enhver smag – det er en by med historie og charme og har samtidig udviklet sig til en fantastisk studieby, hvor der bliver udbudt flere og flere uddannelser. Det er dermed selvsagt, at byen oplever en fantastisk energi og kombineret med den fynske charme og venlighed, er det med til at gøre Odense til en helt speciel by.

Hvis du har en drøm om andelsbolig i Odense, kan du med rette tage kontakt til din nærmeste Nybolig og vi vil hjælpe dig med din boligsøgning.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.