Lejlighed – Aarup

Aarup eller Årup er en lille by på omkring 512 kvadratmeter i det vestfynske med 3.166 indbyggere (2018). Aarup ligger kun ca. 23 kilometer vest for Fyns hjerte, Odense, og 37 kilometer øst for Middelfart. Aarup tilhører Region Syddanmark og ligger i Assens Kommune, der blev etableret efter Kommunalreformen i 2007.

Drømmer du om en ny lejlighed i Aarup? Hos Nybolig får du en samlet oversigt over alle vores lejligheder til salg i Aarup by. Vi sikrer dig således et konstant overblik over alle aktuelle salgsopstillinger af købsklare lejligheder til salg i Aarup, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at finde din drømmebolig. Vi rådgiver dig desuden om dine lånemuligheder, så du nemt kan finde frem til de lejligheder i Aarup, der passer til netop dine ønsker, boligbehov og økonomiske situation.
Hvis du drømmer om at købe din egen lejlighed i Aarup, så kontakt din lokale Nybolig allerede i dag. Vi hjælper med at gøre dine drømme om en lejlighed i Aarup til virkelighed, og vi står ved din side gennem hele processen, så du altid kan føle dig tryg.

Lejlighed i Aarup – En lille stationsby på Vestfyn

Aarup er en lille vestfynsk by, der har en masse at byde på til trods for byens mindre størrelse. Aarup var oprindeligt en landsby, men udviklede sig hurtigt i 1800-tallet til en stationsby, da jernbanen over Fyn blev anlagt i starten af 1860’erne. Byen blev senere omtalt som en stærkt voksende by med både folkehøjskole, skole, teknisk skole, realskole, apotek, sparekasse, købmandsforretninger, postkontor og meget andet. Aarup var også særdeles stærk på både landbrug, håndværk, industri, handel og transport i de tidlige år af 1900-tallet, og mange af disse erhverv udgør til stadighed en stor del af byens erhvervsliv. Her finder du blandt andet virksomheder som Dan-Foam, som producerer de kendte TEMPUR-madrasser, Carl Hansen & Søn, samt en møbelfabrik i nærheden af Dan-Foam. Det meste af byens detailhandel er koncentreret på Bredgade og andre dele af byens gader.

Grundet Aarups rolle som stationsby, råder byen i dag over gode transportmuligheder og en særdeles god infrastruktur. Du kan tage regionaltoge fra Aarup Station med afgang fra Fredericia mod Odense og fra Odense mod Fredericia.

I Aarup finder du også kulturelle seværdigheder. Du kan blandt andet opleve en gammel mølle, der dog ikke længere er aktiv, samt et lokalhistorisk arkiv, der byder på et blik tilbage i tiden. Du kan også besøge byens kulturhus, Industrien, der rummer både bibliotek, spillested, biograf og et galleri med udstillinger.
Hvis du har børn eller har brug for sjov og underholdning, kan du besøge den nedlagte forlystelsespark Fun Park Fyn, der ligger kun 8 km nord for Aarup.

Find din lejlighed i Aarup hos Nybolig

Drømmer du om at bo i en lejlighed i det vestfynske, og lyder Aarup som noget for dig? Så kontakt din nærmeste Nybolig mægler allerede i dag. Vi hjælper dig med at realisere dine boligdrømme og med at finde den helt rette lejlighed i Aarup, som lever op til dine individuelle ønsker, boligbehov og økonomiske situation.
Vi giver dig således de bedste forudsætninger for at finde en lejlighed i Aarup baseret på dine præferencer for en drømmebolig.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.