Lejligheder Til Salg i Holstebro Kommune

Der er 58 Lejligheder Til Salg i Holstebro Kommune

Fynsgade 12 A 7600 Struer
131 m2 4 0 m2 Gem
Nybolig
Smøgen 4B , 1 7800 Skive
125 m2 4 0 m2 Gem
Anden mægler
Reberbanen 16A 7800 Skive
128 m2 3 0 m2 Gem
Anden mægler
Side 1 af 3

Ejerlejlighed til salg

Er du på udkig efter et nyt sted at bo og overvejer du at investere i en ejerbolig? Hos Nybolig giver vi dig et overblik over alle ejerlejligheder til salg i Danmark.

Det gør både boligsøgningen nem, overskuelig og sjov.

Du kan starte din drømmen om din egen ejerlejlighed med Nybolig i dag og vi vil guide dig igennem hele forløbet.
Vi sørger for at få dannet et overblik over din økonomiske situation og herefter sammenholde den med dit boligbehov, så du kan lede blandt de perfekte ejerlejligheder.

Vi hjælper dig herefter med at søge efter din næste ejerlejlighed og guider dig samtidig igennem selve købet, så du er i sikre hænder gennem hele processen, til alt falder på plads.

Find din nye ejerlejlighed med Nybolig

Der er en række fordele ved at investere i en ejerlejlighed:

  • Den økonomiske del af bolighandlen forekommer mere overskuelig, da der er større økonomisk fleksibilitet ved en ejerbolig. Det skyldes, at kan selv kan bestemme den månedlige ydelse og dermed den økonomiske risiko. En ejerlejlighed kan finansieres med op til 80% realkreditlån med en typisk lav rente, man ikke vil kunne få med et almindeligt banklån.
  • Du har fuldt ejerskab over din ejerlejlighed og derfor er fremleje og forældrekøb en rig mulighed. Du skal ikke tænke over foreningsregler og kan frit vælge at fremleje den eller selv vælge, hvem du vil sælge til og til hvilken pris.

Hvis du har en drøm om en ejerlejlighed, så kontakt din nærmeste Nybolig og vi vil hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.