Side 1 af 4

Ejerlejlighed - Næstved

Næstved er med sine 43.234 indbyggere (2017) den femtestørste by på Sjælland og er en by, der byder på en fantastisk kombination af byliv, natur og kultur. Næstved er en hyggelig og idyllisk by, der både byder på pulserende byliv og skøn natur.
Med en ejerbolig i Næstved er du sikret det bedste fra alle verdener og det hele i gåafstand.

Næstved – En hyggelig by med historie og kultur

Selve bynavnet ”Næstved” kommer fra ”næs” (fremskudt landspids) og ”tved” (rydning) og blev grundlagt tilbage i 1135 og blev købstad i 1140. i de følgende år voksede byen sig større og større og blev i middelalderen betegnet som en af de vigtigste byer på Sjælland.

I 1600-tallet blev byens fremgang mindsket en smule, men blev forbedret med Grønnegades Kasernes grundlæggelse og som følge af den efterfølgende industrialisering. En jernbane og en kanal muliggjorde en decideret havnebebyggelse med udløb i Karrebæk Fjord.

Netop den historiske og fantastiske middelaldertid har stor indvirkning på arkitekturen i Næstved. Derudover er byen et fantastisk eksempel på opførelsen af ny arkitektur i perfekt harmoni med de historiske, charmerende byggerier.

Næstved er en sydsjællandsk kulturperle, hvor du bl.a. kan opleve alt fra Grøn Koncert og Næstved Festuge til smukke Gavnø Slotspark, Herlufsholm Kirke og Næstved Automobilmuseum.

Ejerlejlighed i Næstved –

Næstved lever i den grad op til sit motto ”Sydsjællands hovedby”, hvor der både er plads til sport, kultur, natur, erhvervs- og privatliv. Der er plads til alle og byen bærer præg af en stolt og fantastisk mangfoldighed.

Med en ejerlejlighed i Næstved er du tæt på alt fra fest, farver og byliv til naturen skønne ro.
Hvis du har lyst til at bo i Sydsjællands hovedby, og samtidig være tæt på alt fra natur til kultur, kan du med rette se videre på siden her.
Vi viser samtlige aktuelle ejerlejligheder til salg i Næstved og går du rundt med en drøm om at flytte til Næstved, kan du besøge din lokale Nybolig-forhandler.
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig om boligkøb.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.