Side 1 af 4

Køb ejerlejlighed i Nørresundby

Her på siden har vi et stort udvalg af ejerlejligheder til salg i Nørresundby. Gå på opdagelse og find en lejlighed, der passer dig og dine behov. Er du på udkig efter noget større, eller er det tid til at flytte hjemmefra, så kan du i udvalget finde lejligheder, der passer til alle formål.

Nørresundby er en selvstændig by med over 23.000 indbyggere beliggende ved Aalborg i Nordjylland.

Nørresundby i udvikling

Med en lejlighed i Nørresundby kommer du til at bo i en by, der er i spirende udvikling. Med udsigter til Stigsborg Havnefront, og ny bro mellem Stigsborg Havnefront og Musikhuskvarteret, er Nørresundby i spirende udvikling.

Foruden Nørresundbys hyggelige gader og stræder, er Aalborg ikke længere end en bro væk. I Aalborg midtby byder shoppingmuligheder, Jomfru Ane Gade og mange forskellige og hyggelige caféer og spisesteder sig. Med en lejlighed i Nørresundby venter alle oplevelserne dig, både dem i byen men også i Aalborg midtby.

Med en lejlighed i Nørresundby er der smuk havneudsigt

I Nørresundby er der du tæt på vand og natur. Nyd udsigten over havnen og oplev solnedgangen ved Nørresundby Lystbådehavn, der byder på hyggelig stemning og smukke solop- og nedgange. Ved vandet er der masser af vandaktiviteter sig i form af fisketure, kajak, sejlture og meget mere. Med en lejlighed i Nørresundby kommer du til at bo i en by i spirende udvikling og med grønne områder, som både har oplevelser for voksne og børn.

Personlig rådgivning i Nybolig

I Nybolig er der altid hjælp af hente. Vi står klar med sparring og personlig rådgivning, når du har brug for det, og derudover hjælper vi dig igennem hele forløbet.

Har du spørgsmål til dit næste lejlighedskøb, så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale ejendomsmægler, så går vi dine ønsker igennem og finder en lejlighed i Nørresundby, der passer netop dig.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.