Side 1 af 12

Randers – Ejerlejlighed

Randers er en østjysk by med 62.563 indbyggere (2017), hvilket gør den til den sjettestørste by i Danmark. Derudover er den kun overgået af Århus som værende den største by i Østjylland. Randers ligger ved udmundingen af den nordøstlige del af Gudenåen og sam­tidig ved bunden af Randers Fjord med sine karakteristiske bakker på den nordlige side.
Med en ejerlejlighed i Randers er du sikret i en fantastisk beliggenhed i den kronjyske perle, tæt på natur, kultur og byliv.

Randers – Kronjyllands perle

Randers en gammel og stolt by, hvor man har fundet spor fra et møntsted i området tilbage fra år 1080. Herfra kan det konkluderes, at Randers allerede havde været en kendt handelsplads forinden.

Randers er tidligere blandt andet blevet omtalt som Randrusium, Randrosi, Randersborg og Randaros. Det er dog Randers, der er en blanding af Rand (bakkekant) og Aros (åmunding) der er navnet på den østjyske storby.

Randers har været nedbrændt af flere omgange hvor den først brændte i år 1244 og menes at have være brændt i 1247 af Abel af Danmark som følge af den huserende borgerkrig. Senere blev byen ramt en stor brand i år 1527 og senere i 1530, der lagde hele Randers i aske på nær de grundmurerede kirker og klostre. Afslutningsvis satte en voldsom brand i 1671 en markant stopper for Randers’ udvikling, men langsomt kom byen på fode igen og den tidlige industrialisering fik skabt grundstenene til Randers, som vi kender den i dag.

Ejerlejlighed i Randers – Både by, natur og kultur nær dig

Randers er en by, der har noget til enhver smag. Der er fantastiske muligheder for at opleve kultur og natur. Du kan blandt andet besøge Museum Østjylland, Galleri Aadalen, se udstillinger på Fussingø Slot eller tage et smut forbi Memphis Mansion, der er en kopi af Elvis Presleys Graceland.

Hvis det er naturen, der trækker, og dyrene gerne må være eksotiske, kan du med rette besøge Randers Regnskov og opleve eksotiske dyr som leoparder, aber, leguaner og mange flere. Hvis du til de helt naturlige omgivelser, kan du med rette besøge Vorup Enge, der er et stort genbevaringsprojekt med gamle kvægracer og bisonokser.

Hvis det er shopping og byliv, der står i højsædet kan du med rette tage ind til Randers City og besøge de hyggelige gågader eller tage i Randers Storcenter og opleve de 58 forskellige specialbutikker.

Med en lejlighed i Randers er du sikker på en harmonisk og fantastisk kombination af byliv, natur og kultur på ét og samme sted.

Hvis du har en drøm om en ejerlejlighed i Randers, kan du med rette tage kontakt til din nærmeste Nybolig og vi vil hjælpe dig med boligsøgningen.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.