Ejerlejligheder til salg i Roskilde-4000

Der er 103 Ejerlejligheder til salg i Roskilde-4000

Side 1 af 5

Roskilde – Ejerbolig

Med en ejerbolig i Roskilde får du adgang til en af Danmarks smukkeste byer, med alt hvad hjertet kan begære. Roskilde er den perfekte kombination af både by, kultur, historie og natur.

Med sine 50.393 indbyggere (2017) kan du måde mærke storbylivets travle hverdag og mærke lokallivets omfavnende personlighed i Roskilde.

Ejerbolig i Roskilde – En historisk og kulturrig oplevelse

Roskilde har i mange år været kendt som en af de mest betydningsfulde byer i kongeriget. Efter sigende skulle Roskilde være opstået i ca. år 980 som følge af Harald Blåtands opførelse af kirke og kongsgård på stedet. Herfra blev to bysamfund, Vindeboder og Skt. Jørgensbjerg skabt og Roskilde fungerede som et kirkeligt centrum herefter.

I løbet af 1000-tallet blev der opført adskillige bygninger, der senere fik understreget Roskildes vigtighed for Sjælland. Roskilde oplevede sin evindelige storhedstid indtil 1400-tallet, hvor kongerne begyndte at foretrække København.

Roskilde byder på adskillige oplevelser og kulturelle begivenheder, hvor du bl.a. har mulighed for at opleve den sagnomspundne Roskilde Domkirke, det spændende Vikingeskibsmuseum eller den historiske Lützhøfts Købmandsgaard.

Hvis det er de musikalske oplevelser, der står i højsædet er der både mulighed for at opleve flere musik på Gimle, der er det regionale spillested eller opleve et af de største musikalske arrangementer i Norden, Roskilde Festival, der hvert år byder på adskillige internationale og nationale navne.

Roskilde – Byen med det hele

Med en ejerbolig i Roskilde er du sikret en perfekt kombination af både historiske bebyggelser, ny arkitektur og fantastiske kulturmuligheder. Det hele er i gåafstand og du vil altid kunne det, du leder efter i Roskilde.

Hvis du er ude efter noget andet end kulturelle seværdigheder og i stedet ønsker shoppingfaciliteter i høj klasse har Roskilde noget for dig. RO’s Torv er et fantastisk shoppingcenter, der har fokus på design og kunst og du kan finde det, du har brug for blandt de 70 spændende butikker i centeret.

Netop grundet Roskildes store udbud af seværdigheder, kulturmuligheder, natur og byliv, er ejerboligerne i Roskilde i høj kurs.

Hvis du går rundt med tanken om en ejerbolig i Roskilde, så kontakt Nybolig og vi vil hjælpe dig med boligsøgningen.