Side 1 af 2

Lejligheder i Skanderborg

Leder du efter en lejlighed i Skanderborg? Her på nybolig.dk kan du søge blandt ejerlejligheder til salg i byen. Du finder alt fra 1 og 2-værelses lejligheder til store lejligheder på 4 og 5 værelser. Så uanset om du er på udkig efter et sted til dig selv eller familien, så er der rig mulighed for at få din boligdrøm til at gå i opfyldelse. Du kan klikke dig ind på hver enkelt lejlighed for yderligere information og billeder.

Ejerlejlighed i Skanderborg – tæt på by og natur

Skanderborg er den perfekte by for dig, som ønsker at have både by og natur inden for rækkevidde. Med en ejerlejlighed i Skanderborg er du kun en kort bil- eller togtur fra Aarhus, som med sine mange butikker og caféer summer af liv. Er du studerende, vil du med en lejlighed i Skanderborg kun have kort vej til de mange store uddannelsesinstitutioner. Skanderborg selv har også en bred række af butikker, caféer og restauranter, så du behøver ikke kigge langt efter noget at give dig til på en hyggelig dag eller aften ude med familie og venner.

Skanderborg ligger idyllisk placereret tæt ved naturskønne områder med skov og sø. Uanset om du er til vandreture i det grønne eller elsker at drøne rundt på mountainbike i et kopieret terræn, så er Skanderborg stedet for dig. Du er heller ikke langt fra Gundenåen med mulighed for at sejle i kajak.

Skanderborg for den festivalglade

Skanderborgs smukke natur danner også rammen for en af Danmarks mest populære festivaler – Skanderborg Festival. Festivalen, som finder sted hvert år i august, tiltrækker gæster fra alle kroge af landet, og den er populær at optræde på for både danske og internationale kunstnere. Skanderborg by summer også lidt ekstra af liv i disse dage, men bare rolig, det er ikke kun fest og ballade. Byen og omgivelserne kan stadig nydes i roligt tempo, når Bøgeskoven indtages af festivalglade gæster.

Er du blevet fristet til at købe lejlighed i dejlige Skanderborg? Gå på opdagelse i udvalget af lejligheder til salg her på siden.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.