Ejerlejligheder i Vordingborg

Her på siden finder du et stort udvalg af ejerlejligheder til salg i Vordingborg. Er du på udkig efter en større lejlighed, hvor der er plads til flere og mere? Eller er du på udkig efter din første lejlighed? Så er det her på siden, du finder ledige lejligheder til salg i Vordingborg.

Vordingborg er en købstad i Sydsjælland med flere end 12.000 indbyggere (2019).

Gammel Færgeby med rig historie

Vordingborg er en gammel færgeby, der gemme på en masse historie, du kan have glæde af. Gåsetårnet er et vartegn i Vordingborg. Gåsetårnet er et 35 meter højt tårn, som i sin tid har været en del af Vordingborg Slot. I dag er tårnet det eneste ud af borgens ni tårne, der er tilbage fra Vordingborg Slot. Med en lejlighed i Vordingborg bor du i en by, som er rig på historie, og som mange årligt besøger. I de idylliske omgivelser kan du også nyde den smukke udsigt over bugten ved Slotsbanken.

Tæt på naturgrønt med en lejlighed i Vordingborg

Vordingborg er omringet af naturskønt og grønne områder. Med en lejlighed i Vordingborg er du tæt på byparker og haver, hvor lange gåture venter sig med hele familien. Oplev bl.a. botanisk have, der har hyggelig stemning og flotte blomster.

Udover grønne områder er Vordingborg langs vandet, hvor fisketure og vandaktiviteter også byder sig. Vandaktiviteterne er helt oplagt til både voksne og børn. Oplevelserne i naturen er mange i Vordingborg, og her kan man få lov til at komme helt ned i gear.

Personlig rådgivning til lejlighedskøbet

I Nybolig har du altid mulighed for at spørge os til råds. Vi står klar til at rådgive og guide dig igennem hele forløbet vedrørende dit næste lejlighedskøb i Vordingborg. Hvad enten du har bare har et par spørgsmål, eller om du skal have rådgivning til hele forløbet, er du altid velkommen til at kontakte din lokale ejendomsmægler i  Nybolig.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.