Side 1 af 28

Ejerlejlighed – Aalborg

Aalborg byder sine ca. 114.000 indbyggere (2017) på et væld af muligheder, når det kommer til kultur, natur og oplevelser. Aalborg er Nordjyllands største og samtidig Danmarks fjerdestørste by.

Byen er godt udnyttet og bebygget, hvor byens arkitektur og bygninger står i perfekt sammenspil med naturområder som Karolinelund og østre Anlæg. En lejlighed i Aalborg vil både bringe dig nær byens fantastiske energi blandet med naturrige og rolige omgivelser.

Lejlighed Aalborg – Oplev Aalborg på en ny måde

Du kan med en ejerlejlighed i Aalborg sikre dig en placering, hvor du er i gåafstand til kultur, natur og historie.

Af kulturoplevelser byder byen blandt andet på kunstmuseet KUNSTEN, Aalborg Kongres & Kultur Center samt det topmoderne og lækre idrætscenter Gigantium.

Naturen omkring Aalborg er i fremragende cykelafstand og med blot et par minutter kan du opleve naturperler som østerådalen, der byder på fantastiske naturområder. Med afmærkede vandrestier bliver du ført rundt til mange skønne steder i området. Området byder med 100 hektar skøn natur med sommerens vådområder, der er rige på frøer, mosegrise og småfisk.

På blot et par minutter kan du blive sejlet fra Aalborg over limfjordsøen til øen, Egholm. øen byder på 605 hektar, med alt fra agerbrug, spændende flora og fauna.

Aalborgs gamle hovedgade, Algade, der kan spores tilbage til 1000-tallet, byder på fantastiske og charmerende shoppingmuligheder. Der er et stort udvalg af hyggelige specialbutikker og stormagasinet, Sallings, sprudlende energi.

Aalborg – Byen med historie og stolthed

Aalborg kan som by spores tilbage til 1000-tallet, da vikingerne slog sig ned i det, der i dag er kendt som Algade. Fra midten af 1800-tallet blev Aalborgs udseende ændret, da pontonbroen og jernbanen blev anlagt og åerne blev overdækket. Industrien og byens midte kom for alvor til udtryk og byen Aalborg tog fart.

Aalborg er kendt som en utrolig vigtig handelsby og udmærkede sig endvidere på sin vigtighed i service- og industriøjemed. Byen er derudover landets største garnisonsby og har siden 1970’erne udviklet sig fra at være en by med sværindustri til en by, hvor service- og uddannelsessektoren er dagligdag for mere end 60% af arbejdsstyrken.

Store virksomheder som Aalborg Portland, Eternitfabrikken og Aalborg Industries trives i bedste velgående, hvilket kendetegner byens industrielle storhed og stolthed.

Byens middelalderlige bykerne ligger på et system af lerbanker mellem Vesterå og Lilleå. Den indre by bærer stadig præg af gamle gadeforløb med øst-vest-gående gader og nord-syd-gående sidestræder.

Med en ejerlejlighed i Aalborg er du nær de historiske elementer, bydelene med smuk arkitektur og naturens skønne ro.

Hvis du har lyst til at bo i en af Danmarks største byer, der er rig på historie og kultur og tanken om en ejerlejlighed i den aalborgensiske energi lyder som noget for dig, så se blot videre på siden her. Vi viser alle aktuelle ejerlejligheder til salg i Aalborg.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.