Side 1 af 12

Ejerlejlighed – Amager

Amager tilbyder sine ca. 200.000 indbyggere (2017) et væld af muligheder hvad angår natur, kultur og oplevelser. Øen er stærkt bebygget og godt udnyttet, hvor der stadig er gjort plads til naturens trivsel. Landet er lavt og frugtbart og en lejlighed på Amager vil bringe dig nær byens travle og sprudlende energi samt naturens rolige og charmerende atmosfære.

Lejlighed Amager – Oplev København på en ny måde

Du kan altså med en ejerlejlighed på Amager sikre dig selv en placering, hvor du har kort til både storby og fri natur. Du vil altså med en lejlighed på Amager være i nærheden af alt, hvad hjertet begærer. Tag på shopping på Amagerbrogade eller i Amager Centret eller oplev naturen på Amager Fælled. Amager Fælled er noget, der står mange københavnere nær og er blevet et af de mest omdiskuterede områder i Danmark, grundet den store fauna og bevarelsen af denne. Med en lejlighed på Amager er både byen og naturen i gå- eller cykelafstand. Især på cykel-fronten er Amager langt fremme i udviklingen og der bliver konstant forsøgt at optimere og forbedre de grønne transportmuligheder. Metroen kan i løbet af blot et par minutter bringe dig til indre København, Københavns Lufthavn, Fields eller Amager Fælled. København ligger derfor for dine fødder fra Amager.

Amager – Øen med historie, kultur og sjæl

Amager har en yderst spændende historie, der blandt andet byder på hollandske bønders gartnerarbejde for kong Christian d. 2. De hollandske bønder boede især omkring Store Magleby, der også i daglig tale ligeledes blev kaldt omtalt som ”Hollænderbyen”. Derudover, var det lokale landbrug på Amager endvidere centreret omkring rensestationen ved Kløvermarken, hvor københavnernes lokumstønder blev kørt ud om natten. Her fra stammer også Amagers, til dels utiltalende, men dog historiske kaldenavn, ”Lorteøen”. Amager er dog nu en topmoderne bydel, der især er kendt for de banebrydende og nyskabende måder, at udnytte tidligere industriområder på. Her finder du også hippe og gastronomiske områder som ”Papirøen”, hvor der tilbydes mad og drikke i mange forskellige former og farver. Det er da også på Amager, at noma har til huse, kort sagt, på Amager finder du oplevelser uden lige. ”Ama’rkanerne”, som folkene fra Amager også kaldes, er kendt for deres mangfoldige, folkekære og stolte personlighed. Hvis en lejlighed tæt på kultur, natur og byliv lyder som noget for dig, så vil en ejerlejlighed på Amager passe perfekt. Kig videre på siden her og se alle de aktuelle boliger, der er til salg netop nu.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.