Lejlighed – Asnæs

Asnæs er en lille stationsby i Nordvestsjælland med 2.942 indbyggere (2018). Byen ligger i Odsherred Kommune og tilhører Region Sjælland, der byder på mange forskelligartede lejligheder i mange forskellige prisklasser og størrelser.
Med en ejerlejlighed i Asnæs kan du opleve forskellige attraktioner, der byder på underholdende oplevelser for både store og små. Du kan blandt opleve en kombination af kunst, kultur og spændende seværdigheder, der tager dig med på en tur i byens lokale historie.

Er du på udkig efter en lejlighed i Asnæs? Hos Nybolig giver vi dig en en samlet oversigt over alle vores lejligheder til salg i Asnæs, så du altid har et godt overblik over den aktuelle boligsituation i den lille, nordvestsjællandske by.
Start din drøm om egen lejlighed i Asnæs med Nybolig allerede i dag. Vi guider dig gennem hele købsprocessen, så du altid er i sikre hænder.

Oplev kultur og historie med en bolig i Asnæs

I Asnæs by finder du mange forskelligartede seværdigheder, der byder på noget for enhver smag.  De mest populære destinationer i Asnæs er blandt andre Odsherred Zoo Rescue, som er en hyggelig zoo for småbørnsfamilier, der ligger nord for byen. Syd for byen finder du middelalderborgen Ulvsborg, der er en spændende attraktion, der byder på historiske øjeblikke tilbage i tiden.
Er du mere til naturoplevelser, kan du med rette besøge Esterhøj, der byder på historiske steder med en fænomenal udsigt over det smukke hav. Er du mere til kulturelle og kunstneriske oplevelser, kan du med rette tage på litteratur-, kunst- og musikture i Huset i Asnæs, der er et kunstnerdrevet galleri. Her bliver du budt på mange forskellige udstillinger med malerier, skulpturer, grafik og kunsthåndværk af mange kendte danske og nordiske kunsterne. Der er også mulighed for at opleve dansk kunst på Odsherreds Kunstmuseum, eller opleve den lokale historie på Dragsholm Slot og mange andre destinationer i den lille nordvestsjællandske by.

I midten af byen finder du også Asnæs Centret, der er et overdækket indkøbscenter med mere end 35 forretninger. Der er derfor mange muligheder for rige shoppingoplevelser i den lille charmerende by, hvis shoppelysten skulle trænge på. Centralt i byen ligger Asnæs Station på Odsherredsbanen, hvor der går togforbindelser med Lokaltog mod Holbæk og Nykøbing Sjælland. Der er derfor gode muligheder for at komme frem og tilbage med en lejlighed i Asnæs.
I Asnæs kan du også tage en dukkert hver morgen eller om eftermiddagen i byens lokale svømmehal eller dyrke sport i byens idrætshal, hvis du vægter den daglige motion højt. Har du børn i skolealderen, har du desuden mulighed for at indskrive dem på byens folkeskole, Bobjergskolen, eller på byens lokale gymnasium, Odsherreds Gymnasium. Asnæs byder derfor på flere uddannelsesmuligheder for dig, der har børn i skolealderen eller selv er studerende, og har et ønske om at bosætte sig i en bolig i Asnæs.

Lejlighed i Asnæs – Vi hjælper med at finde boligen for dig

Hos Nybolig hjælper vi med at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi kan bl.a. hjælpe med at realisere dine drømme om en lejlighed i Asnæs tæt på både by, kultur, natur og lokalhistoriske oplevelser.
Kunne du tænke dig en lejlighed i Asnæs, så tag fat i din lokale Nybolig. Vi hjælper dig med at finde den rette lejlighed i Asnæs, der passer til dine individuelle boligbehov og økonomiske situation.

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.