Side 1 af 5

Lejlighed i Esbjerg

Esbjerg kommune er Danmarks yngste og har næsten 116.000 indbyggere. Med en ejerlejlighed i Esbjerg kommer du tæt på både midtbyen, havet og grønne områder. Vadehavet ligger tæt på byen og kan nydes med både strandture som sommeren og lange gåture helt året rundt. Du er i hvert fald sikrer god vind i håret. 

Esbjerg er en kommune i vækst

Esbjerg er en kommune der har mange gode kvaliteter. De sætter stor fokus på både sport, kultur, uddannelse og kultur. Hvilket betyder, at de har været på forkant med udviklingen og derfor også er på forkant med mange arbejdspladser i kommunen. Dette er sket som et led i kommunens vækststrategi, hvor der er sat fokus på tilgængelighed, erhvervsudvikling, uddannelse og sammenhængekraft. Dette betyder også, at der er fokus på uddannelse og udvikling lige fra børnehaverne til universitet, som skal bidrage til, at de unge der er opvokset i byen, eller flyttet til i forbindelse med uddannelse, får lyst til at blive i Esbjerg. Der er nemlig mange unge der flytter til byen får at studere, hvilket også betyder, at en ejerlejlighed i Esbjerg er det oplagt valg for mange. Der er blandt andet mange forældre der vælger at købe ejerlejligheder i Esbjerg som forældrekøb, som med tiden kan have fordele for både børnene og forældrene. Læs mere om Nybolig forældrekøb her. 

Esbjerg - En by fuld af liv

Esbjerg er en by der byder på lidt af hvert. Så hvad enten du er studerende, familie eller et par, så er Esbjerg en by hvor alle passer ind. Med en ejerlejlighed i Esbjerg er du tæt på naturen, men også et livligt handelsliv. Blandt andet har Esbjerg Danmarks længste gågade med specialbutikker og cafeer, samt Vestjyllands største shoppingcenter Broen.
Esbjerg er også fyldt med seværdigheder og attraktioner. Det er en by der rummer historier fra både Anden Verdenskrig og den tyske besættelse. Især den 9 meter høje skulptur ”Mennesket mod Havet”, som består af fire siddende mænd der kigger ud over Vadehavet er blevet at kendetegn for byen. Ved Vadehavet lever der også et rigt dyreliv og hvis man er heldig, kan man om sommeren opleve sæler og spændende fuglearter. 

Der er igen tvivl om, at det har mange fordele at investere i en ejerlejlighed i Esbjerg. 
 
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.