Side 1 af 19

Ejerlejlighed Frederiksberg

Frederiksberg – en stolt, historisk og selvstyrende bydel i Storkøbenhavn. Med sine 105.037 indbyggere (2017), og sit areal på blot 8,7 km2, er det Danmarks tættest befolkede kommune, der byder på alt, hvad hjertet måtte begære.
Kulturrige oplevelser i form af museer, spillesteder, parker og meget mere. Du kan opleve naturrige omgivelser eller bylivets friske og energiske atmosfære på Frederiksberg. Med en ejerlejlighed på Frederiksberg er du sikret en bolig, der kan dig give dig alt, hvad du har brug for.

Lejlighed på Frederiksberg – En investering i historie og fremtid

Frederiksberg er en gammel kending, og området omkring Frederiksberg har været beboet siden bronzealderen. I den sene vikingetid opstod landsbyen, Solbjerg, der sidenhen er blevet til det Frederiksberg, vi kender i dag.

De historiske elementer på Frederiksberg er en oplevelse ud over det sædvanlige, og der er noget for enhver smag. Kulinariske oplevelser er der rigeligt af på Frederiksberg, der lægger hus til en lang række anerkendte spisesteder.

Hvis de historiske elementer skal ske i sammenspil med det kulinariske, kan du opleve værtshuset Vinstue 90. Værtshuset blev indviet i 1916 og praktiserer kunsten af ”slow beer-tapning”. Der er charme, historie og fremfor alt fremragende øl.

Hvis gode shopping- og indkøbsmuligheder mere er hvad du leder efter, kan Frederiksberg også her være svaret på dine bønner. Du kan opleve bylivets fantastiske energi på de store gader såsom Falkoner Allé, Værnedamsvej, Gl. Kongevej eller oplev Danmarks Bedste Shoppingcenter, Frederiksberg Centeret, der har vundet prisen for andet år i træk.

En ejerbolig på Frederiksberg vil bringe dig nær historie, kulinariske oplevelser og shoppingmuligheder af den bedste slags.

Frederiksberg – Den københavnske friplads

Frederiksberg er et grønt åndehul, omgivet af nogle af byens smukkeste parker. Her er dog ikke kedeligt - store uddannelsesinstitutioner såsom CBS, Landbohøjskolen og Hærens Officerskole, sørger for masser af liv i gaden. Med en ejerlejlighed på Frederiksberg vil du derfor altid være nær både kulturoplevelser, liv og fredelige åndehuller.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.