Side 1 af 3

Ejerlejligheder i Kolding

Er du på udkig efter en ejerlejlighed i Kolding? Hos Nybolig har vi et stort udvalg af ejerlejligheder til salg. Hvad enten du flytter hjemmefra og leder efter dit eget, eller du har drømme om at flytte til noget større, og endnu ikke er helt klar til et hus, så er det her på siden, du skal gå på opdagelse.

Fjordbyen Kolding i Sydjylland er Danmarks 7. største by med flere end 60.000 indbyggere (2019).

Kolding har naturoplevelser for alle

Kolding byder på oplevelser for alle og for enhver smag. Kolding er omgivet af grønne skove, blå fjorde og hvide strande. Med en lejlighed i Kolding kommer du ikke til at kede dig.

Tag på svampejagt i skovens dybe ro, hvor du kan få et afbræk fra hverdagen. Her er der også mulighed for at opleve Kolding på cykel, hvor der i skoven er cykelruter for hele familien. Udover Koldings smukke grønne områder, er der mulighed for at fange aftensmaden selv i de omkringliggende søer, der byder på gode fangstmuligheder.

Er I mere til spænding og vind i håret, så skal I prøve en tur i klatreparken Funky Monkey Park, der byder på sjove klatreoplevelser for hele familien – både for store og små.

Oplevelserne i Kolding er mange, og de egner sig både til store og små, så du kommer ikke til at kede dig.

Med en lejlighed i Kolding får du historie og kultur

Med en ejerlejlighed i Kolding får du lov til at være en del af et rigt kulturliv, der året rundt byder på festlige og kulturelle oplevelser, som koncerter, udstillinger og teaterforestillinger. I Koldinghus kan du komme helt tæt på Danmarks historien. Se resterne af ruinen, der fortæller historien om katastrofebranden i 1808 i Koldinghus, som er Jylland sidste kongeborg, og som har mere end 700 års historie bag sig.

Udover historiske og kulturelle oplevelser, er madoplevelserne også mange i Kolding, hvor der bliver kræset om maden og smagen.

Personlig rådgivning i Kolding

I Nybolig går vi højt op i, at alle vores kunder føler sig sikre i deres næste boligkøb. Vi står altid klar med personlig rådgivning og sparring, og sørger for at vi sammen får et overblik over jeres ønsker og muligheder omkring jeres nye ejerlejlighed. Har du/i spørgsmål til jeres næste boligkøb, så kontakt din lokale ejendomsmægler, så guider vi dig igennem hele forløbet.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.