Side 1 af 5

Ejerlejlighed – Nørrebro

Lige uden for de københavnske bymure, var der et stort og uberørt område, hvor der ikke måtte opføres huse eller lignende. Området skulle holdes ryddet, så en eventuel fjende ikke ville have mulighed for at gemme sig. Enkelte huse, og slottet Blågården, stod i horisonten og ellers var området frit og bart. Indbyggertallet i København steg, byen var fyldt til randen og der blev derfor brug for en ny kirkegård. Assistens Kirkegården blev anlagt i 1760 og satte dermed gang i byggeriet i område. Startskuddet til Nørrebro blev sat i gang og hvem ved – måske finder du din ejerlejlighed på Nørrebro? Den indre del af Nørrebro var det første område, der blev opført og der blev bygget ejendomme på 4-5 etager ud mod hovedgaderne med tilhørende baghuse og sidehuse. Der var behov for en gennemgående pladsudnyttelse, hvor enhver kvadratmeter blev udnyttet, så der boede mange mennesker på ét sted i de energifylde baggårde. Hurtigt kom den velkendte Nørrebro-charme og energi frem og mange af de gamle bygninger, står der stadig den dag i dag. Området bærer på en charme, der skinner igennem alle lejligheder på Nørrebro.

Lejlighed på Nørrebro – Hvor kulturer mødes og trives

Ét af de store mødepunkter på Nørrebro, Nørrebros Runddel, er kendt som et energisk sted, hvor mennesker samles og begiver sig videre ud i området. Nørrebro er kendt som et sted, hvor mange forskellige kulturer mødes og fungerer sammen. Fra Nørrebros Runddel kan du begive dig videre ad Jagtvej, hvor du bliver mødt af mange forskellige butikker, caféer og restauranter. Sidegaderne til Jagtvej er mindst lige så charmerende, hvor gader som Jægersborggade og den tilstødende Stefansgade er kendte for sine butikker, caféer og generelle energiske liv. På modsatte side af de charmerende sidegader og på den anden side af Jagtvej, finder du den skønne og rolige Assistens Kirkegård. Det er en kirkegård, hvor man med respekt for sine omgivelser, kan nyde naturen i sin stilhed og koble fra bylivet og trafikken. En ejerlejlighed på Nørrebro tager dig både tæt på byens lækre travlhed og naturskønne og rolige omgivelser.

Lejlighed på Nørrebro – Charmerende historie i nye rammer

Mange af lejlighederne på Nørrebro bærer præg af bygningernes karrébebyggelse, der betyder, at lejlighederne ligger tæt op ad hinanden. Det betyder en masse små, charmerende og hyggelige gader med hver sine unikke charme. Ejerlejlighederne på Nørrebro henvender sig især til den aktive og udadvendte person – du er sikret naboer, butikker og caféliv i massevis. Nørrebro har i mange år været et hjemsted fro studerende og frisindede kunstnertyper. Hvis du går rundt med drømmen om en lejlighed på Nørrebro, kan du med rette se alle de aktuelle boliger til salg på siden.

Ejerlejlighed - Nordvest

Som en direkte forlængelse af Nørrebrogade og Frederikssundsvej ligger Nordvest. Nordvest byder i den grad på multikulturelle områder, hvor butikker, caféer og restauranter giver dig et væld af muligheder. Især Fuglekvarteret står som et af de mest kendte områder i Nordvest, hvor man hurtigt kan se den københavnske byfornyelse i bedste lys. Med en ejerlejlighed i Nordvest er du sikret en lejlighed i et område, der over årene har oplevet en kæmpe udvikling i områdefornyelse og popularitet. Hvis tanken om en lejlighed i Nordvest virker som noget for dig, så kan du med rette tjekke siden igennem. Her viser vi alle de aktuelle boliger, der er til salg.

Se Nordvest her

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.