Side 1 af 5

Ejerlejlighed – Silkeborg

Med sine 44.333 indbyggere (2018) er Silkeborg hovedbyen i Silkeborg Kommune og kan beskrives som en historisk og smuk by i det Midtjyske. Silkeborg er en by, der har det hele – hvad end det er forfriskende og energisk byliv med tilhørende historie og kultur eller en fantastisk natur med henrivende søer og skovklædte bakker.
Med en ejerlejlighed er du tæt på de bedste omgivelser – lige fra byens sprudlende energi til naturens idyl.

Ejerlejlighed i Silkeborg – Den midtjyske oase

Silkeborgs historie er en lang og fantastisk fortælling om adelige, adelsmænd og kongen, der fortjener at blive undersøgt og oplevet på nærmeste vis.
Byens oprindelse kan dateres adskillige århundrede tilbage og der er fundet flere tegn på, at der har levet mennesker f.Kr. i området omkring Silkeborg. De vigtigste tegn på livstegn er de berømte moselig Tollundmanden, Ellingpigen og Grauballemanden, der alle kan deres tilbage til omkring år 200-400 f.Kr.

Selve Silkeborgs opbygning kan dateres langt tilbage og du har stadig mulighed for at opleve adskillelige af de gamle byggerier. Du kan eksempelvis besøge Høgdal og opleve, hvordan hverdagen var tilbage for 100 år siden på gården. Gården blev bygget i år 1796 og har stået næsten urørt siden begyndelsen af 1900-tallet. Du kan derfor opleve gårdlivet og se de små detaljer og indretningen, som den var dengang.

Hvis du har mod på mere kultur, kan du endvidere besøge Silkeborg Museum. Museet rummer på fantastiske, historiske fund fra både vikingetiden, middelalderen og meget mere. Derudover kan du tage en tur forbi Silkeborg Arkiv og se på de fantastiske fotografier og historiske dokumenter, der giver dig et eventyrligt indblik i Silkeborgs historie. Hvis du er til de mere festlige arrangementer, er Silkeborg ligeledes kendt for sin anmelderroste Silkeborg-revy.

Hvis du er et naturmenneske, er der ligeledes fantastiske naturområder, der er henrivende hele året rundt. Du med rette tage en tur omkring de skønne Silkeborgsøer og tage en tur på verdens ældste, og stadigt sejlende, dampskib, Hjejlen.
Derudover kan nyde udsigten fra den historiske Dronningestol i Nordskoven og nyde udsigten ud over Silkeborg.

Med en ejerlejlighed i Silkeborg er du tæt på historie, kultur og en masse naturskønne oplevelser.

Silkeborg – Nær det hele

Hvis du har lyst til en fantastisk kombination af historie, kultur og natur er Silkeborg uden tvivl noget for dig.
Hvis du går rundt med en drøm om en ejerlejlighed i Silkeborg kan du kontakte din nærmeste Nybolig. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig med alt fra boligdrømme til boligkøb.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.