Side 1 af 15

Ejerlejlighed – Vesterbro

Historisk set begyndte man i 1870 at fjerne de københavnske fæstningsbolde og udvide København yderligere. På kort tid begyndte de første ejendomme at skyde frem på Vesterbro, hvor bebyggelsen især tog udgangspunkt i Vesterbrogade, der dengang var kendt som ”Vesterbro”. Bydelen har altid været kendt som et mangfoldigt sted, med plads til alle og med en forkærlighed for det kunstneriske og frisindede – hvem ved, måske finder du din ejerlighed på Vesterbro? Byen er kendt for sine multikulturelle områder med sin rustikke og historiske charme. Det var et sted, hvor arbejderne i København flyttede til og der opstod hurtigt en fællesskabsfølelse blandt borgerne på Vesterbro.

Lejlighed på Vesterbro – Oplev kultur på en ny måde

Lejlighederne på Vesterbro er i høj kurs, hvilket især kommer som følge af, at Vesterbro har mistet sig rygte som værende ”snusket” og ”beskidt”. Hvor man tidligere har kunnet forvinde Vesterbro med blandt andet stofmisbrug, prostitution eller fattigdom er det derimod et område i København, hvor der er plads til alle. Du vil opleve alle persontyper på Vesterbro, der alle nyder godt af områdets tilgang til gastronomiske oplevelser, shopping-muligheder og kulturelle eventyr. Med en ejerlejlighed på Vesterbro vil du stadig kunne opleve en ægte ”Vesterbro-ånd”. Du kan stadig få udvidet din horisont med en gåtur på Istedgade, hvor du vil opleve utallige forskellige persontyper og spøjse butikker – Vesterbro er et område i rivende udvikling men hvor historien aldrig bliver gemt.

Ejerlejlighed i København V – Kombinationen af historie og fremtid

Lejlighederne på Vesterbro oplever stor størrelsesforskel, jo længere man kommer væk fra Vesterbrogade. Jo tættere, lejligheden er på Vesterbrogade, des større er den og hvis man derimod bevæger sig længere mod Søndre Boulevard, vil man finde lejligheder i mindre størrelser. Der boede over dobbelt så mange mennesker på Vesterbro i starten af 1900-tallet, end der gør i dag. Lejlighedsbyggerierne bestod af sidehuse og baghuse, der stod klods op ad hinanden, hvilket betød ringe klima med begrænset sollys og dårlig luft. Men med disse tætliggende huse, blev der skabt den velkendte Vesterbro-ånd og følelse af fællesskab. En følelse af at kunne hjælpe din nabo og med rette forvente det gengældt. Omkring år 1960 begyndte man nedrivningen af disse sidehuse og baghuse, så der kunne opføres græsplæner, legepladser og meget mere. Det betyder, at mange af gårdlaug dermed har adgang til private og lækre frirum. Mange af lejlighederne på Vesterbro får derfor rigeligt af både luft og lys og egner sig perfekt til mange forskellige familiestørrelser. Både den enlige studerende og børnefamilien vil trives i en ejerlejlighed på Vesterbro. Vesterbro byder endvidere på en del historiske bygninger, hvorfor det er muligt at bruge adskille eftermiddage i oplevelsens tegn. Bygninger og kulturskatte som Tivoli, Cirkusbygningen, Axel Torv og Halmtorvet eller oplev en gastronomisk berigelse i Kødbyen. Hvis du har drømmen om en ejerlejlighed på Vesterbro, kan du dermed se alle aktuelle lejligheder, der er til salg på Vesterbro netop nu.

Lejlighed – Sydhavnen – Fremtidens bolighimmel?

Hvis tanken om en lejlighed på Vesterbro lyder som noget for dig, men hvis du har brug for mere hav, så vil Københavns Sydhavn, eller blot Sydhavnen, lyde som noget for dig. Ejerboligerne i Sydhavnen oplever en stigende interesse, hvor området hele tiden oplever en stigende popularitet. Det siges, at en lejlighed i Sydhavnen bliver ”det nye sort” på boligmarkedet, hvor der endvidere er snak om store byfornyelser. Området omkring Sydhavnen er opdelt i den nye og den gamle del – det er især områder som Sluseholmen, Teglholmen og Enghave Brygge, der står i høj kurs på boligmarkedet Hvis tanken om en lejlighed i Sydhavnen lyder som noget for dig, kan du dermed se alle de aktuelle boliger til salg.

Se lejligheder i sydhavnen her

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.