Side 1 af 3

Huse i Helsingør

Helsingør er porten til resten af Skandinavien. Med et hus i Helsingør bor du i det nordøstlige Nordsjælland i byen ved kysten. Uanset om du er på udkig efter byhus, villa eller rækkehus, så kan du gå på opdagelse her på siden, hvor vi har et stort udvalg af huse til salg i Helsingør. I dag bor der flere end 62.000 indbyggere i byen (2019).

Med et hus i Helsingør får du kultur, historie og natur samlet i et sted

Med et hus i Helsingør får du lidt af det hele. Du kommer til at bo ved kysten og have havnen og vandet tæt på, og du kommer samtidig til at bo i en by, der emmer af historie og kultur. Byens omdrejningspunkt er i nyere tid kulturværftet, der i gamle dage var Helsingør Skibsværft.

I dag er kulturværftet et sted for alle og enhver i alle aldre, hvor man kan opleve et væld af forskellige kulturarrangementer, som koncerter, teater og mange andre forestillinger og aktiviteter. Udover de mange kulturoplevelser, har byen også et stort udvalg af hyggelige lokale caféer, spisesteder og madmarkeder, der byder på charmerende og hyggelig stemning.

Helsingør byder på et væld af seværdigheder

Helsingør er kendt for Kronborg Slot, Øresundstolden, Shakespeares Hamlet og listen over seværdigheder og oplevelser, du ikke må gå glip af er lang. Historien i Helsingør går langt tilbage og med et hus i Helsingør kommer du til at bo i en moderne kulturby, der emmer af historie og moderne monumenter.

Oplev M/S Museet for søfart, som ligger i idylliske omgivelser tæt på vandet, der alle tider på året tiltrækker udenlandske og danske turister og gæster. Oplevelserne i Helsingør er mange – Tag på byvandring på egen hånd i Helsingørs kulturpromenade, besøg gallerier og besøg havdyr i Øresundsakvariet. Med et hus i Helsingør kommer du og resten af

Personlig rådgivning i Nybolig

I Nybolig går vi op i at give professionel og personlig rådgivning og hjælp til alle vores kunder. Har du spørgsmål vedrørende køb af hus i Helsingør, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på vej imod dit næste boligkøb.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.