Side 1 af 11

Huse til salg – Holstebro

Holstebro er en by i det nordlige Vestjylland med 39.199 indbyggere (2018). Byen ligger omkranset af store vestjyske byer som Skive, Herning og Skjern i Holstebro Kommune, hvor der bor 58.418 indbyggere (2018). Holstebro-egnen byder på smuk natur med oplevelser for både store og små nær naturskønne områder og i byens centrum.

Holstebro ligger ved Storå og er en vigtig handelsby med mange gågader i byens centrum. Her finder du blandt andet Danmarks ældste permanente gågade, som blev anlagt i 1963. Grundet byens betydelige handelsliv, blev Holstebro i 2006 kåret som Danmarks bedste og flotteste handelsby.

Er du på udkig efter huse til salg i Holstebro, kan du se frem til mange muligheder med plads til udfoldelse, hvad enten du er på udkig efter erhverv, et attraktivt handelsliv eller en kulturby præget af moderne skulpturer og kunstværker. Holstebro byder på lidt af hvert for hele familien – store som små.

Hus eller rækkehus – Holstebro har det hele

Holstebro opstod som et vadested over Storåen tilbage i 1100-tallet i Middelalderen. Byen blev dog først officielt grundlagt før 1274 og har længe haft stor betydning som en vigtig handelsby i det vestjyske.

Holstebro byder på industri inden for fremstilling af både jernvarer, fødevarer og maskiner samt træ, møbler og kemisk industri. Byen har også et aktivt handelsliv, der er centreret omkring gågaden (Nørregade) i centrum af byen. Her kan man shoppe i byens mange butikker både i centrum og i udkanten af byen, hvor der ligger mange store varehuse. Det er derfor ikke blot midtbyen, der byder på spændende shoppingmuligheder, men også nærområderne i udkanten af Holstebro.

Det aktive handelsliv har i mange år præget byens erhvervsstruktur, der rummer store virksomheder såsom Færch Plast og Scandinavian Tobacco Group. Derudover byder byen også på mange muligheder for at uddanne sig, hvad enten du har skolebørn, eller selv drømmer om at uddanne dig.

Holstebro har mange uddannelsesinstitutioner med forskellige uddannelsesretninger. Du kan blandt andet uddanne dig som socialrådgiver, pædagog, ergoterapeut, fysioterapeut og sygeplejerske på VIA University College (Campus Holstebro) i centrum af byen, samt tage en gymnasial uddannelse på Holstebro Gymnasium og HF.
Herudover finder du også byens Erhvervsakademi og mange andre uddannelsesinstitutioner med forskellige studieretninger. Er du på udkig efter huse til salg i Holstebro eller måske blot et rækkehus i Holstebro, er der mange muligheder med plads til faglig udfoldelse.

Huse til salg i Holstebro – En familievenlig by

Holstebro byder på mange attraktioner og seværdigheder, som kan s af både store og små. Byen er særligt kendt for sine kunstværker og kulturelle oplevelser. Her finder du både dansk og udenlandsk nutidskunst, forskellige museer, der byder på et blik tilbage i historien og fremviser flot kunst, musikteatret Holstebro, hvor man kan opleve teaterforestillinger og udstillinger, samt en lang række af andre interessante seværdigheder.

I byens centrum kan man også finde flere moderne kunstværker bl.a. ”Maren” foran Det Gamle Rådhus, som hvert år tiltrækker en masse turister, samt flotte udsmykninger af byens gågader. Der er derfor rig mulighed for at tage på kulturelle udflugter i byens offentlige rum, hvor du kan få et indblik i byens flotte kunst.
Byen har også flere idrætsanlæg og en masse sportsklubber samt sportsforeninger. Der er derfor rig mulighed for at være aktiv uden at skulle ud af byen.

Leder du efter huse til salg i Holstebro, og lyder den vestjyske by som drømmebyen for dig? Så kontakt din lokale Nybolig mægler allerede i dag, og vi hjælper dig med at finde frem til det helt rette hus for dig og din familie.

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.