Side 1 af 8

Hus – Næstved

Næstved byder sine 43.508 indbyggere (2018) på en fantastisk kombination af byliv, kultur og henrivende natur. Næstved er den femtestørste by på Sjælland og kan beskrives som en idyllisk og hyggelig by, der har noget til enhver smag. Alt fra energisk byliv til befriende og beroligende natur.
Med et hus i Næstved er du sikret et hjem nær det hele.

Hus i Næstved – Byen med rig historie og fantastisk kultur

Næstved blev grundlagt tilbage i 1135 og blev udnævnt som købstad i 1140, hvor byen i de følgende år voksede markant. Den blev i middelalderen betegnet som en af de vigtigste byer på Sjælland grundet sin størrelse og placering kontra det omkringliggende område.

Det er især den historiske og rige periode under middelalderen, der fik sat sit præg på arkitekturen i Næstved og man kan finde mange områder i byen, der til stadighed bærer præg af de gamle byggemetoder. Netop bevarelsen af de gamle byggerier har været essentiel i opbygningen af Næstved, hvor den nyere og moderne arkitektur er blevet skabt i fantastisk harmoni med de ældre byggerier.

Efter middelalderen oplevede Næstved en rolig fremgang, der især blev skubbet i gang med Grønnegades Kasernes grundlæggelse og den følgende industrialisering. Opførelsen af en jernbane og en kanal fik muliggjort havnebebyggelsen i Karrebæk Fjord og satte yderligere skub i byens handelsmuligheder.

Næstved er ligeledes kendt for at være en kulturperle, der bærer på oplevelser for alle. Du har mulighed for at opleve alt fra Grøn Koncert og Næstved Festuge til musik op Underhuset og Danmarks største veteranbilshow i form ag Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme.
Med en ejerlejlighed i Næstved er du tæt på et hav af kulturberigelser.

Næstved – Sydsjællands hovedby

Næstved er en by, hvor der er plads til alt fra smuk natur, kultur og pulserende byliv med plads til erhvervs- og privatliv og lever i den grad op til sit motto som ”Sydsjællands hovedby”.
Byen bærer præg af en stolt og dejlig mangfoldighed og det kan mærkes.

Næstved lever i den grad op til sit motto ”Sydsjællands hovedby”, hvor der både er plads til sport, kultur, natur, erhvervs- og privatliv. Der er plads til alle og byen bærer præg af en stolt og fantastisk mangfoldighed.

Med en ejerlejlighed i Næstved er du tæt på alt fra fest, farver og byliv til naturens skønne ro og idyl. Hvis du har fået en drøm om en ejerbolig i Næstved kan du tage kontakt til din lokale Nybolig mægler. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring boligkøb.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.