Side 1 af 16

Huse til salg – Randers

Den østjyske by, Randers, er med sine 62.687 indbyggere (2018) Danmarks 6. største by næstefter Aarhus. Randers ligger i Østjylland kun 39 kilometer nord for Aarhus ved udmundingen af Danmarks længste å og i bunden af Randers Fjord, der byder på stejle bakker og smuk natur.
Med en bolig i Randers kommer du helt tæt på det folkekendte Kronjylland, hvor du kan opleve en fantastisk kombination af kendte seværdigheder, et attraktivt byliv og naturskønne omgivelser. Randers byder blandt andet på Nordeuropas største kunstige regnskov, flere museer, et aktivt sports- og foreningsliv og et pulserende byliv med masser af gode shoppingmuligheder. Randers er derfor den ideelle by for børnefamilier og par, der har et ønske om at slå sig ned med et hus i Randers, der byder på masser af unikke oplevelser for både store og små.

Hos Nybolig hjælper vi dig med at realisere dine boligdrømme. Vi har et stort udvalg af rækkehuse og huse til salg i Randers. Det store udvalg af huse til salg gør det nemmere for dig at finde frem til din drømmebolig i den østlige del af Jylland allerede i dag.

Rækkehus i Randers – En by fuld af muligheder

Randers’ historie strækker sig helt tilbage til middelalderen, hvor bynavnet blev nævnt for første gang.  Siden middelalderen har Randers været kendt for at være en anselig købstad, hvor handel og søfart altid har udgjort en stor del af byens fremvækst og stigende industrialisering.
I dag er Randers kendt for at være et vigtigt trafikknudepunkt for nord- og sydgående veje ved bunden af Randers Fjord. Randersbro er også med til at forbinde den sydlige og nordlige del af byen, og det er anslået, at op til 45.000 biler passerer hver dag, hvilket gør det til en af Danmarks mest trafikale veje. Hvis du overvejer at flytte i et hus i Randers og har job uden eller inden for Randers, er der derfor mange gode muligheder for at komme til og fra byen. Randers huser også adskillige danske og udenlandske virksomheder, der har afdelinger eller hovedkontorer i den østjyske by. Her finder du blandt andet Danish Crown, der er et af Nordeuropas største slagteriselskaber, Tulip Food Company og den danske tøjkæde Marcus. Der er derfor også mange erhvervsmuligheder i den østjyske by, der byder på noget for enhver smag.

Hvis du har børn i skolealderen, er der også mange gode muligheder for at få børnene indskrevet på en af Randers folkeskoler, ungdomsuddannelser eller videregående uddannelser. Randers byder blandt på en lang række folkeskoler samt flere privat- og friskoler til de mindre børn. Hvis du har børn i en større alder, kan de vælge at gå på byens lokale STX, Gymnasiet Randers Statsskole, Paderup Gymnasium eller Randers Tekniske Skole, der dækker over både Teknisk Skole, HHX og HTX. Randers er derfor en by rig på mange erhvervs- og uddannelsesmæssige muligheder for personer i alle aldre.

Huse til salg i Randers – Unikke oplevelser for store og små

Sammen med Danmarks længste å, deler fjorden Randers op i en nordlig og sydlig del. Byens centrum er at finde i den nordlige del, der rummer en bred vifte af oplevelser for personer i alle aldre. Her kan du blandt andet opleve byens mange krongods, Randers Regnskov, byens lokale biograf, spændende museer og mange andre unikke oplevelser inden for kultur, historie og kunst.
Hvis shoppelysten trænger på, er der også mange gode muligheder for shopping i Randers centrum. Her finder du en skøn atmosfære og stemningsfyldte gader, der byder på underholdende oplevelser i rare omgivelser. Du kan blandt andet vælge at shoppe i Randers City, i Houmeden, i Randers Storcenter eller i byens hyggelige gågader.

Hvis Randers lyder som den ideelle by for dig, så kontakt din lokale Nybolig allerede i dag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme om en bolig i Randers.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.