Side 1 af 12

Huse til salg – Fredericia

Fredericia er en større by i Sydjylland, der ligger med udsigt over Lillebælt. Fredericia er hovedbyen i Fredericia Kommune med 41.044 indbyggere (2018), hvor du finder et stærkt erhvervsliv med nogle af Danmarks største virksomheder.
Fredericia blev grundlagt allerede tilbage i 1650 som en fæstningsby af Frederik III, og det kan til stadighed mærkes, når man besøger byen i dag. Fredericias mange gader ligger nemlig vinkelret på hinanden, og Fredericias centrum er omgivet af et af Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg, der stammer helt tilbage fra 1600-tallet. Med Fredericia følger der derfor en lang og spændende historie, som tydeligt kan fornemmes i byens hyggelige gader og stræder. I Fredericia kan du således opleve en historisk by, der byder på mange muligheder inden for både historie, kultur og natur samt uddannelse og erhverv.

Er du på udkig efter huse til salg i Fredericia? Hos Nybolig giver vi dig en samlet oversigt over alle vores huse til salg, så du altid har et godt overblik over den aktuelle boligsituation i Fredericia by.
Start derfor drømmen om et hus i Fredericia med Nybolig allerede i dag. Vi hjælper dig gennem hele forløbet, så du altid kan føle dig tryg under hele processen.

Fredericia - En by med mange muligheder

Fredericia er med sin oprindelse i 1650 en af Danmarks yngste byer. Byen blev først grundlagt den 15. december 1650, da kongen satte sin underskrift på det dokument, som gav Fredericia de første privilegier. I 1651 fik fæstningsbyen navnet Frederiksodde efter kongen, og den 22. april 1664 fik byen sit nuværende navn, Fredericia. Fredericia har siden da gennemlevet lidt af hvert gennem tidernes udvikling; renæssancen, krigen i 1848-1850, den tidlige industrialisering, besættelsen og meget andet. I dag byder Fredericia på en masse fantastiske muligheder, hvad enten det gælder natur, kultur, erhvervsliv eller muligheder for uddannelse.
I Fredericia holder nogle af de største virksomheder til, heriblandt Ørsted og Energinet. Her finder du også mange store fødevarevirksomheder som Carlsberg bryggeri, Fredericia Bryggeri og Arla, der driver et af Europas største ostemejerier i Taulov, samt store produktionsvirksomheder som Olieraffinaderiet i Fredericia. Byen rummer således adskillige store virksomheder og erhverv, der giver erhvervsmæssige muligheder for tilflyttere i Fredericia by.

Hvis du har børn i skolealderen, er der også mange muligheder for uddannelse. Fredericia Gymnasium har omkring 1000 elever, og tilbyder gymnasium og HF, samt adskillige folkeskoler og Det Danske Musicalakademi.

I Fredericia finder du også Fredericia Station, som er en af landets største togstationer. Fredericia Station er et stop på mange forskellige togstrækninger, der kører mellem de forskellige byer i Jylland og videre til både Fyn, Sjælland og København. Togdriften i Fredericia byder således på en god infrastruktur mellem de omkringliggende byer samt mod Fyn og København. Du kan også komme til Fyn med den gamle Lillebæltsbro fra 1935 samt den nye fra 1970, så der er mange muligheder for at pendle mellem de forskellige byer, hvis du f.eks. har arbejde uden for Fredericia og vælger at bosætte dig i en bolig i Fredericia.

Hus i Fredericia – Mange oplevelser for store og små

I Fredericia kan du finde en lang række af oplevelsesværdige seværdigheder, der byder på kultur, sjov og underholdning for hele familien. Byen rummer blandt andet en masse militære bygninger, der stammer tilbage fra byens oprindelse, og som giver et blik tilbage i tiden. Her finder du også Fredericia Teater, byens lokale biograf, Dinos Legeland for de små og meget andet for alle aldre. I midtbyen kan du også besøge Axeltorv, der er en central plads, som blev anlagt i 1895. Er du mere til oplevelser i den frie natur, kan du med rette besøge en af Danmarks mest bynære strande, Østerstrand, der både har omklædningsfaciliteter og en tilhørende café, Fredericia Vold, der er Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg, der er et kæmpe grønt område, som går gennem hele midtbyen og mange andre grønne områder.

Hvis du bosætter dig i et hus i Fredericia, kan du også tilmelde dig eller dine børn i flere af de lokale sportsklubber, som byen rummer. Du kan blandt andet opleve Fredericia Ny Stadion, Erritsø GIF Rugby, Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening, håndboldklubben i Fredericia og Fredericia Forenede Foldfoldklubber.

Huse til salg i Fredericia – Find dit hus hos Nybolig

Hos Nybolig hjælper vi med at gøre dine husdrømme til virkelighed. Vi hjælper blandt andet med at finde det helt rette hus i Fredericia, der lever op til dine ønsker, boligbehov og økonomiske situation. Vi rådgiver således om dine lånemuligheder, så du altid har det bedste udgangspunkt for at finde den helt rette bolig blandt vores huse til salg i Fredericia.

Hvis tanken om et hus i Fredericia lyder som noget for dig, så kontakt din lokale Nybolig mægler allerede i dag. Vi hjælper dig i hus med den rette bolig.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.