Side 1 af 5

Huse til salg - Korsør

Korsør er en by i Sydvestsjælland, der ligger ved vestkysten ud mod farvandet Storebælt. Korsør har 14.583 indbyggere (2018) og er en del af Slagelse Kommune, der hører til Region Sjælland. Korsør by er desuden opdelt i to bydele; Sydbyen, som ligger syd for havnen og noret samt Halsskov, som ligger nord for noret. I den sydlige del af byen lå den forhenværende færgeportal, som i dag er nedlagt. De fleste kender derfor Korsør for dens ældre virke som færgehavn, før Storebæltsbroen stod færdig. I dag fungerer byen dog som en maritim købstad med mange muligheder for oplevelser både til lands og til havs for alle aldre. 

Med en bolig i Korsør er du omringet af vand på alle sider, og her finder du både familievenlige faciliteter nær Storebælts strande, en levende havneby med et hyggeligt by- og erhvervsliv og idyllisk natur.
Lyder en bolig i Korsør som noget for dig? Så kontakt din lokale Nybolig allerede i dag. Vi giver dig en samlet oversigt over alle vores huse til salg i Korsør, hvilket garanterer dig et konstant overblik over alle aktuelle boliger i den vestsjællandske by.

På udkig efter ny bolig? Korsør har noget for enhver smag

Korsør fungerede tidligere som en stor færgehavn for bilfærgerne mod Knudshoved i den sydlige del af Sydbyen, hvor den tidligere endestation for jernbanestrækningen mod København lå. Her kunne du tage jernbanefærgerne til Nyborg, men allerede i 1997 blev færgehavnen nedlagt og erstattet af en nyere station, herunder jernbanedelen af Storebæltsforbindelsen, der i dag ligger nord for Halsskov. I dag kender de fleste derfor Korsør som den gamle færgeportal beliggende ved det smukke farvand, Storebælt.

I dagens Korsør finder du historiske bygninger, der stammer helt tilbage fra de tidlige dage af Korsør. I byens gamle bydel kan du blandt andet gå på opdagelse blandt det gamle fæstningsanlæg, der går helt tilbage til middelalderen i 1100-tallet, forsvarsanlægget Flådestation Korsør, gamle magasinbygninger fra 1600-tallet, som i dag huser By og Overfartsmuseet, der giver et indblik i Korsør og den nedlagte Storebæltsoverfart. Der er derfor mange gode muligheder for at gå på opdagelse blandt historiske bygninger og fortællinger om Korsør og dens tidligere virke som færgeportal.

I dag er Korsør kendt for byens indbydende natur, der rummer både grønne skove og skønne strande, som mange nyder godt af i alt slags vejr. I Korsør er der også en del skoler og sportsfaciliteter for både børnefamilier og par. Du kan nemt tage på udflugter med familien og få sjove oplevelser for både store og små. Du kan blandt andet besøge Danmarks største Panzermuseum, Gerlev Legepark og Vikingeborgen Trelleborg. Med en bolig i Korsør er du derfor tæt på både institutioner, børnevenlige faciliteter og oplevelsesværdige attraktioner i skønne omgivelser, og der er ikke langt til hverken indkøb- eller skoppingmuligheder i byens hyggelige centrum.

Find huse til salg i Korsør hos din lokale Nybolig

Korsørs charmerende havneby byder på et maritimt byliv rigt på både kultur og skøn natur, der omringer byen fra alle sider.  Du finder desuden en skøn udsigt over Storebælt med Fyn og Langeland i baggrunden. Den gode beliggenhed gør det nemt at pendle fra de store, omkringliggende byen, og der er ligeledes gode trafikforbindelser mod hovedstadsområdet. Hvis du overvejer at flytte til en bolig i Korsør, men har du et job udenfor byen, finder du derfor gode muligheder for at komme frem og tilbage året rundt.
Priserne på huse til salg i Korsør er desuden særligt attraktive, da du får langt mere for pengene trods den gode beliggenhed, der ligger naturskønt ud mod hav og vand.

Hvis du drømmer om at flytte i en bolig i Korsør, så kontakt din lokale Nybolig allerede i dag. Vi hjælper dig med at finde det rette hus til salg i Korsør, der passer til både dine ønsker, boligbehov og økonomiske situation. Vi hjælper derfor med at realisere dine boligdrømme ud fra dine ønsker.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.