Side 1 af 35

Hus – Odense

Med et hus i Odense får du rig adgang til alt fra kultur, historie, bylivets fantastiske energi og naturområdernes stille omgivelser. Odense er Danmarks tredjestørste by og byder med sine 176.683 indbyggere (2017) på en masse fortællinger, historier og kulturer.
Byen har alt fra moderne arkitektur og imponerende byggerier, til små, finurlige og historiske stræder med charmerende huse. Et hus i Odense er et hus tæt på det hele. 

Hus i Odense – Oplev den fynske hovedstad

Historisk set er Odense en fantastisk og historisk by, der første gang bliver omtalt fra år 988. Navnet stammer fra den gamle vikingetid og kommer fra Odinsø, hvor guden Odin efter sigende skulle have boet.

Med et rækkehus i Odense har du mulighed for at opleve Odenses udvikling og de skønne områder. Da industrialiseringen kom til Odense i midten af 1800-tallet, medførte det et markant skift af bygrænserne og byen udviklede sig markant.

De udvidede bygrænser medførte også mere plads til naturrige områder, der giver dig mulighed for at komme lidt væk fra bylivets energi. De grønne områder i Odense, som bl.a. Kongens Have, Munke Mose eller H.C. Andersen Haven, er fantastiske til afslapning og frakobling. Med et hus i Odense er du tæt på både by og natur.

Odense – En by med eventyr, historie og charme

Odense er en by med flere forskellige seværdigheder og kulturrige områder – men når man nævner Odense, må man også nævne en af Danmarks med vel- og anerkendte personligheder, digter og forfatter, H.C. Andersen.

Odense var, med sine ca. 6000 indbyggere, Danmarks næststørste by i 1805, da H.C. Andersen blev født. Byen har værnet om mange historiske bygninger og områder, så du kan opleve byens charme og personlighed fra dengang.

Med en bolig i Odense har du mulighed for at opleve ”Lille København”, som Odense blev kaldt i gamle dage.

Indlæser...
Nye boligskatter i 2024 - prøv vores skatteberegner og se, hvad de betyder for dig. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.